maz78 28.07.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Witam, bardzo prosze o namiary do kogoś kto się trudni odbirem mieszkań lub może jest w Warszawie jakaś firma, która się tym trudni. Mieszkanie jest zrobione pod klucz i boję się, że jak sam będę go odbierał, to wszystkiego mogę nie sprawdzić a jak podpisze protokół to już po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nypel 28.07.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Bez obaw. Nawet najlepszy expert budowlany może nie dostrzec ukrytych wad fizycznych, które to cholery potrafią skryć się głęboko. Chcę powiedzieć, że ja własne mieszkanie odbierałem bez experta - wszystko byłoby w porzo gdyby nie ukryte wady fizyczne. Wylazły jak robale po jakimś czasie (przemarzanie ścian - niewłaściwa izolacja cieplna przegrody ściennej + smród stęchlizny) i walczę ze spółdzielnią mieszkaniową (jako deweloperem) od przeszło dwóch lat bez skutku. Dopiero sprawa cywilna może pomoże. Proces jest jednak długotrwały. To jest Polska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klucznik 28.07.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 no... ja jestem fachowcem. na wszystkim sie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 28.07.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 no... ja jestem fachowcem. na wszystkim sie znam mozna rzec,ze nawet na zmianie osobowosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts