I.W. 28.07.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Czy ktoś zna Imielin (koło Katowic) i mogłby mi powiedzieć co sądzi o ulicy Wandy jako o miejscu na budowę domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belfrjaw1 29.07.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Mieszkam obok...najlepiej jak po pytasz sie sąsiadów. Ostanio byla afera z tą kopalnia odkrywkową kruszców budowlanych, domy popękane i itd...sprawa jest w prokuratorze. Nie wiem jak daleko jest ta kopalnia od tej ulicy:(Jak cos moge jeszcze o okolicy napisac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
I.W. 29.07.2005 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Myślę o pewnej działce i z tego co wstępnie patrzałem to to jest niecałe 1000 m od zalewu jadąc właśnie ulicą Wandy niedaleko granicy z Chełmem Śląskim. Na pierwszy rzut oka to mi się podoba, tylko około 500 m ta główna droga przez Imielin ale podobno ma byc obwodnica jakaś nowa droga na Oświęcim-czy to prawda? Ta kopalnia to chyba jest to co na mapie oznaczone jest jako kamieniołom?.To jest chyba dość daleko-mam nadzieję. A w ogóle jak się w Imielinie mieszka? Mam nadzieję że nie za dużo pytań na raz , z góry dzięki za ew.odpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belfrjaw1 29.07.2005 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Myślę o pewnej działce i z tego co wstępnie patrzałem to to jest niecałe 1000 m od zalewu jadąc właśnie ulicą Wandy niedaleko granicy z Chełmem Śląskim. Na pierwszy rzut oka to mi się podoba, tylko około 500 m ta główna droga przez Imielin ale podobno ma byc obwodnica jakaś nowa droga na Oświęcim-czy to prawda? Ta kopalnia to chyba jest to co na mapie oznaczone jest jako kamieniołom?.To jest chyba dość daleko-mam nadzieję. A w ogóle jak się w Imielinie mieszka? Mam nadzieję że nie za dużo pytań na raz , z góry dzięki za ew.odpowiedzi. Pozdrawiam Mieszkam obok tzn w innej miejscowosci ale pracowalem w tej miejscowosci wiec ja znam...mieszkam po drugiej stronie przemszy;). Kopalnia jest wiec po drugiej stronie ale nie moge byc pewny...mogli zmienic pole odkrywkowe- prosze sobie sprawdzic..Jesli chodzi o obwodnice (droge) to wiem ze w kierunku Jaworzno-Oswiecim beda robic-staraja sie o dotacje. Mysle ze w urzedzie powiatu udziela info na temat budowy drogi. Pytajac sie sąsiadów o koplanie odkrywkowa prosze zapytac się o szkody gornicze-niestety kopalnia Ziemowit fedruje (znajomi narzekaja)...Jesli okaze sie ze tak bedize mozna od kopalni starac sie pienieżki na dodatkowe zmiany w projekcie czy doplate na wiecej "stali w budynek";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.07.2005 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 Czy ktoś zna Imielin (koło Katowic) i mogłby mi powiedzieć co sądzi o ulicy Wandy jako o miejscu na budowę domu? napewno coś wie gaga2, spróbuj na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hawkmoon 30.07.2005 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 Chodzi o drogę ekspresową S1 do Bielska. Bedą ją budować po 2013 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts