Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

niestety nie moge nic zobaczyc, pojawia sie taki napis:

>>Abyś mógł skorzystać z Albumów Foto Onet.pl, nasz system musi cię rozpoznać, dlatego prosimy o zalogowanie do Onet.pl.<<

tu o wklejaniu zdjęć:

http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=30921

tu o domku:

brawo za odwagę, świetne żywe kolory (może tylko ta zieleń trochę dla mnie za ciemna)

Bardzo ładnie.

Ładnie

Mam pytanko czy w tym zielonym pokoju na podłodze jest dodatkowy pasek pod ścianami w kolorze ściany ?

oli_oli

pasek jest z zielonego kamienia - marmuru , srodek to jezionowy woskowany prkiet , troche podbrwiany .

odnosnie pytania w tytule 8)

chciałem zapytać , czy dobieracie kolor ścian w zależności od przeznaczenia pomieszczenia czy też tylko i wyłącznie własnych upodobań

czy np. pomieszczenie z zółtymi scianami kojarzy wam sie od razu np. z kuchnią , czerwonymi z kotłownią a z zileonymi z magazynkiem za kosiarke do trawy .

:wink:

Ja nie odbieram w zaleznosci od czegokolwiek .

Mam okreslone kolory , ktore lubie .

Np. salon w moim domu bedzie w mocnym zielonym lub brazie :)

Kolory w Twoim domu podobaja mi sie bardzo , o takim mniej wiecej zielonym mowie :D