knecht 28.07.2005 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Zastanawiam sie nad kupnem domu na tym osiedlu. Budowane w technologii amerykanskiej (przywiezione czesci i materialy ze Stanow i montowane w Polsce przez Curtis Plaza w 1992 roku). Czy ktos z Was ma jakies przemyslenia, opinie o tym osiedlu?DziekiMaciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasikW 02.08.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Mieszka tam moja koleżanka ( już chyba ze 3 lata ), jest zadowolona. Na pewno plusem są z tego co wiem dosyć niskie ceny tych domów. Minusem - jednak pewna akustyczność , nawet mimo grubych amerykańskich wykładzin, pewnie jeszcze gorzej z parkietem, dom też z w lecie dosyć mocno zagrzewa się na poddaszu ( koleżanka narzekała). Poza tym osiedle wydaje się być miłe , fajny basen dla dzieciaków i nietylko no i z tego co wiem bezpiecznie.Generalnie oceniam na plus to osiedle, koleżanka namawiał mnie nawet na kupno tam domu, ale cała rodzine mam kompletnie z drugiej strony Warszawy i tam się buduję.Pozdrawiam.Aha , no i jeszcze trzeba pamiętać , że nad Piasecznem jest korytarz powietrzny , samolotów więc sporo lata, ale nie jest to moim zdaniem uciązliwe , koleżance i jej rodzinie też to nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pdv_w 11.01.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 mieszka sie ok. Szczególnie jesli zależy na izolacji od świata zewnętrznego, co ma dobre i złe strony.nawiasem mówiąc, poniewaz minelo 1/2 roku od postu, jaka była decyzja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peterek 11.01.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Swego czasu montowałem tam piece gazowe chyba York jak pamiętam. Domki jak na tamten czas rewelacja. Z tego co słyszałem to drewno faktycznie importowane chyba z Kanady. Z odpadków (belki stropowe) zrobiłem sobie deseczki do kuchni, działają do dziś . Jeszcze jedno garaż był strasznie mały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts