mario_pab 29.07.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Ludzie kochani jak dajecie sobie radę w taki upał? Ja ledwo żyję, a zimnego piwka nie mogę się napić bo będę niedługo prowadził swój "bolid" (bez klimy niestety). W mieszkaniu też klimy nie ma, w pracy nie ma ... Pozdrawiam gorącą ..... o przepraszam chłodno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 29.07.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Jak się przeprowadzisz do własnego domu, to z pewnością docenisz zalety nowoczesnej izolacji - pozamykasz wszystkie okna i drzwi, i w domku będziesz miał kilkanaście stopni mniej niż na dworze. Ostatnio testował to mój kolega z pracy - wyjechał na urlop i po powrocie w domu miał 18 stopni, pomimo temperatur na dworze w okolicy 30. A na razie pozostaje kubełek zimnej wody na głowę i kubek gorącej herbaty (to na prawdę pomaga w upały!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 29.07.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Ja właśnie siedzę w pracy, klimatyzacja działa - nawet za bardzo bo mi dmucha zimnym powietrzem po plerach. Co do domku - to mam nadzieję, że silikat który wybrałem na ściany zapewni mi chłód w lecie. Klimatyzatora na razie przewiduję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 29.07.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 A ja jestewm ciekawa, jak to jest w czasie upałów na poddaszu. W starym domu było nie do wytrzymania, bo dach się strasznie nagrzewał. Czy te nowoczestne izolacje sprawdzają się też na górze, czy raczej bez klimy nie da rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 29.07.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 na razie u mnie zapowiada się chłodno w domku, ale jak będzie gorąco to wybiję dziurę i założe klimatyzator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 29.07.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 W sumie zawsze można przygotować sobie miejsce pod instalację klimatyzatora, a zainstalować go później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIO I ZIBI 29.07.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 postanowiłem kupić basenik dla dzieci o średnicy 2,2 m napełnić i co chwilę się pluskać na placu to w domku a w pracy ukrop całe ścianyy z szyb i brak klimatyzacji cos strasznego w pomieszczeniacz 32 st. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.07.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Przez klimatyzację tylko zapalenia płuc można się nabawić. Podobno różnica temperatur niegroźna dla zdrowia może wynieść max 5 stopni. Ale dziś mocno sie zastanawiam, czy może by jednak nie zaryzykować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 29.07.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 a może jak będe zakładał rekuperator, to musze zgłębić bardziej wiedzę, może da się podpiąć klimatyzator jakoś pod reku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 29.07.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 U mnie klima już nieaktualna - właśnie przeszła burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.07.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 ja juz sie roztopilem w Łodzi 36 st Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirat 29.07.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 ... no i po burzy a duszno nadal (POZNAŃ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 29.07.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Klima jest niezdrowa, przy wyjściu na skwar duże wahania temperatur i wilgotności powietrza źle wpływają na organizm. Ja mam wiatrak, skierowany na robienie ruchu powietrza w pokoju [nie na siebie bezpośrednio, bo to grozi katarem w środku lata ] i stary sposób - co jakiś czas w łazience puszczam strumień zimnej wody, obmywając ręce od dłoni do łokci [zwłaszcza od spodu, tam gdzie "miętkie" ]. Schłodzona w ten sposob krew wędruje do serca i przynosi na kilkanaście minut odrobinę ulgi. Aha, i mieszkanie na dwie strony, ale w takim bezwietrznym dniu jak dziś to nie ma większego znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.07.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 w Łodzi sie zanosi na ostra jazde juz grzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 29.07.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 A ja uwielbiam upały! Dopiero przy 30 st. rozprostowuję gnaty po zimowym przykurczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.07.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 w Łodzi leje ale nie ma czym oddychac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katerhasser 29.07.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 a ja mam w biurze klimę...jak wyszedłem na lunch to jakbym do piekarnika wlazł, aż się chciało wracać do roboty... współczuję dzisiaj dekarzom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 29.07.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 U mnie dekarze właśnie dzisiaj zaczęli... Ale na jutro już biorą sobie wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 29.07.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 w Lublinie juz prawie leje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taJoasia 29.07.2005 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Błyskawice i grzmoty - tego doczekał się Włocławek po ciężko-upalnym dniu. W centrum miasta pustki. Kto może nie wychodzi. Ale niestety już nie pada, a chodniki błyskawicznie wysychają.... A tytułowa klimatyzacja, no cóż podobno jest niezdrowa, zatem dziękuję mojemu pracodawcy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts