rafal9 29.07.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Ciekawy jestem co sądzicie o pokryciu dachu dachówką ceramiczną glazurowaną. Pomijając wszelkie kwestie finansowo-techniczne, chodzi mi tylko o wrażenia estetyczne. Czy jeżeli ceny wszystkich dachówek byłyby takie same to wybralibyście glazurowaną dachówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 29.07.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 mi się podoba zwłaszcza model "jesienny liść", dobrze to wygląda z elewacją z klinkieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 29.07.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Czy jeżeli ceny wszystkich dachówek byłyby takie same to wybralibyście glazurowaną dachówkę? Ja zdecydowanie nie, ale rzecz gustu. Może załóż ankietę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myciek 29.07.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Słusznie - to temat na ankietę a nie wymianę doświadczeń.Ja bym nie wziął glazurowanej nawet gdyby były tańsza (u mnie betonowa grafitowa). Podobnie jak nie dałbym jadowicie-niebieskiej świecącej dachówki. Ale widziałem już taką na domu (brrrr...) więc wiem, że gusta są różne. Nawiasem mówiąc w przypadku dachówki i innych elementów zewnętrznych nie uważam, że to rzecz gustu i nikomu nic do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 30.07.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 Mi sie podoba dachówka glazurowana i osoboscie taka bede staral sie kupic na swój dach, nie lubie matowych dachów kóre po kilku latach wyladaja okropnie. Szorstkie dachówki szybko sie brudza i predzej obrastaja mchem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts