flate 21.11.2002 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2002 Cześć, jestem flate, mam 32 lata, dwa miesiące temu kupiłem działkę na obrzeżach Gdańska (Gd-Południe), no i z tą chwilą wpadłem w tryby wielkiej machiny Urzędniczej, budowlanej, prawnej - doskonale wiecie jakiej. Zdaję sobie sprawę, że "sprawa" jest trudna, dlatego robię wszystko, aby "było porządnie". I dlatego też zapisałem się tutaj o:smile: Pozdrawiam wszystkich, flate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flate 21.11.2002 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2002 A przy okazji - czy ktoś z Was buduje się w tych okolicach? Albo w ogóle w Gdańsku? flate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 21.11.2002 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2002 Flate - witamy w naszym sympatycznym gronie. jeśli masz ochotę to zapraszamy do Klubu budujących - Grupa trójmiasto i okolice. Tam spotkasz osoby które budują głównie poza trójmiastem, od Bolszewa po Pruszcz Gdański i Tczew. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flate 21.11.2002 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2002 Dzięki kodi, chętnie się zapiszę (są jakieś zapisy? Właśnie powoli patrzę, kto zacz... Gratuluję odchowanego syna flate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flate 21.11.2002 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2002 te ikonki chyba lepiej wyłączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 21.11.2002 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2002 Powodzenia Flate! Znalazłeś się w oku cyklonu... (jesli chodzi obudowę oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flate 21.11.2002 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2002 Dzięki Alicjanko. A propos oka cyklonu, to przygotowywałem się psychicznie już od jakiegoś czasu Poza tym będę miał na początek wprawkę - mały domek gospodarczy w kącie działki, w którym chyba zamieszkam na czas budowy, i nad którym w związku z tym trzeba będzie trochę popracować. Poza tym daję sobie sporo czasu... flate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.11.2002 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 FLATE..POWODZENIA I WYTRWAŁOSCI...NIE DAJ SIE ) TESKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 26.11.2002 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 ATAKUJ bracie na całej linii.... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flate 29.11.2002 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2002 Tak szczerze, to ja już prawie na tej działce "mieszkam" - zrobilem sobie kupę zdjęć, kilka panoram, i codziennie je ogladam (jeżeli TAM nie pojadę Pretekstem jest zastaniawianie się nad planem zagospodarowania działki .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bolek 08.08.2003 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 heja flate, gdzie dokladniej budujesz? mam dzialke w Łegowie, moze kojarzysz gdzie to jest, bo mam wrazenie, ze nikt inny nie ma o tym zielnoego pojecia... a z tymi zdjeciami panoramicznymi, to nie jest zly pomysl. musze sie tam wybrac i sam popstykac (tylko mam 2500km dojazdu ) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts