karot 29.07.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Czy ktoś robił izolację podłogi, która jest na legarach bezpośrednio na gruncie?Chcę położyć jakąś izolację, ale bez wylewki betonowej. Głównie chodzi mi o izolację, którą można szybko wykonać. Szybko pewnie będzie z użyciem mat z waty, ale pewnie nie należy jej kłaćś bezpośrednio na gruncie. Robił ktoś z Was taką izolację, albo spotkał się z jakimiś artykułami?Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 29.07.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Mam podłogę na legarach, ale nie bezposrednio na gruncie. Mam przestrzeń podpodłogową wentylowaną. Izolację gruntu wykonałem zwykłą folią budowalną 0,2 kładąc ja na gruncie i przysypując około 10 cm piachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 29.07.2005 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 papa termozgrzewalna. Nalezy ja dac pod lagary, inaczej legary beda gnily. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts