mironmk 29.07.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 No właście - jak szybko i dobrze je wyczyścić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 29.07.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Jeśli z kurzu, to w marketach i sklepach z żaluzjami są specjane szczotki, czyszczące kilka lamelek na raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 29.07.2005 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Przykro mi,ale nie ma takiej metody.Mamy takie żaluzje od kilku lat.Czyszczenie to koszmar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bendzamin 29.07.2005 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 musisz wymontowac je z okien i zamoczyc w w wodzie z plynem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janewa 30.07.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 Miałam żaluzje plastikowe, mam aluminiowe i zawsze był problem. Po prostu ściągam i myję - albo na dużym stole, albo w pozycji wiszącej na sznurku ( i wtedy spłukuję prysznicem ). Nie robię tego często, ale pomiędzy kolejnymi pucowaniami " na mokro" po prostu ściągam kurz odkurzaczem. W przyszłości będę miała rolety. Nie wiem tylko, czy jest z nimi mniejszy problem niż z żaluzjami, czy się mylę? Ciakawa jestem opinii forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.07.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 Ja robiłam im kąpiel w wodzie z płynem do mycia naczyń.trzeba uważać,żeby się nie połamały więc zanurzać je złożone,a potem ostrożnie można je rozwijać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_budowniczy 30.07.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 ale wstyd nie czyszczę ich wogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 30.07.2005 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 żaden wstyd, właśnie będę TO robił po roku - zrobię prysznic w zimnej wodzie.Próbowałem tą szczotką (chyba z IKEA) - nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 31.07.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 w wannie, w wodzie z płynem do naczyń, pomoczyć, przetrzeć każdy osobno, pokolei, ostrożnie. Zmienić wodę, wypłukać. Przy okazji sznureczki się wypiorą. A i wcześniej odczepić ten patyk do przekręcania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patrykjachowski 31.07.2018 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2018 Hej, odnośnie czyszczenia żaluzji trafiłem na fajny artykuł, który powinien Ci wyjaśnić wszystko: Jak czyścić osłony okienne? Jest opisany nie tylko w temacie żaluzji ale i innych dekoracji okiennych. Wierzę, że się przyda. Dobrego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts