kajmanxxl 26.07.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 wpadłem ostatnio na dobrą lekturkę dotyczącą domów pasywnych: http://knaufinsulation.pl/files/ki_pl/upload/documents/budynki%20pasywne%202.pdf polecam zainteresowanym, bo temat jest naprawdę godny uwagi i realizacji, tak jak napisał mój poprzednik pobieżnie przeglądnąłem ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goffy 21.08.2011 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Pewnie, że ciekawe Zachęcam gorąco wszystkich do zapoznania się z tematem, ciekaw jestem kiedy i czy w ogóle wejdzie w polsce "moda" na pasywne budownictwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 22.08.2011 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 coulignon: Z tego co pamiętam to masz projekt Lipinskich - taki sam jak ich pasywny. Czy te 4 litry to wychodzi z eksploatacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts