emile2 29.07.2005 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 witam ostatnio pojawił sie u mnie przedstawiciel agencji ochrony chyba justus albo solid z krakowa jak wyglada to z waszej strony czyli osób korzystajacych z ich usług niekoniecznie z krakowa ile im płacicie i co za to macie jak szybko reaguja i co wazne jesli kogos z was okradli w czasie kiedy byliscie chronieni jak agencja załatwiła tą sprawę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 29.07.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Pod Wawką ( 15 km od Pika Komunizma ) Solid jest, auto często widoczne, jak ekipa zrobiła mi alarm, interwencja ok. 5 min. Stawka niecała 100,- pln/mc. Pozdro J ...a jak sam wywołałem alarm ( raz w miesiącu bez konsekwencji finansowych ! ) to byli ... .. chyba po 3 minutach ( wczesny ranek, w ciągu tygodnia ) ..odpukać, nie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldas 31.07.2005 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Pod Bydgoszczą też niecałe100zl. ile płaciliście za instalacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRO 31.07.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 brutto czy netto bo to jednak róznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sidney 01.08.2005 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 My będziemy korzystać z usług firmy Juventus, jesteśmy w trakcie zakładania alarmu, za całą instalacje wyjdzie niecałe 3 tys, a później miesięczna opłata to 97,60 zł brutto. Co do szybkości reakcji to dopiero sprawdzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtj 04.08.2005 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 W Warszawie i to za firme place 150 netto, natomiast za dom mieszkalny firma bierze 50 netto. Mozna ze 2, 3 razy miesiecynie uruchmic niechcacy alarm i w tym wypadku da dojazd tez nie place. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 05.08.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 PRO bruttopozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carrrlos 09.08.2005 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 W Warszawie i to za firme place 150 netto, natomiast za dom mieszkalny firma bierze 50 netto. Mozna ze 2, 3 razy miesiecynie uruchmic niechcacy alarm i w tym wypadku da dojazd tez nie place. jaka to agencja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekp 13.08.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Zdecydowałem się na agencję małą która obsługuje moje osiedle i sąsiednie. Doszedłem do wniosku,że im zależy na kliencie, bo jak zaliczą wpadkę i rozejdzie się o tym wieść na osiedlach to mogą zwijać cały interes. Alternatywą był Solid, ale jak oni stracą mnie czy moich sąsiadów to im to w zasadzie wisi. Płacę 70 zł brutto. Patrole regularne no i mają najbliżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts