Hadraadae 30.07.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 Hej - będziemy kłaść płyty k/g na stelażach (nie na klej) na ściany. Czy możecie mi podpowiedzieć, jakich cen za robocizną mogę się spodziewać na Dolnym Śląsku? Pozdrawiam, Had Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaAn 30.07.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 My chyba przepłaciliśmy... Robiliśmy sufity (wiem, że stawki inne) z płyt g-k stawka za metr 28 pln - bez faktury, na dodatek nie jesteśmy zadowoleni z jakości wykonania...A może warto na ściany spróbować samemu przykręcić?pozdrawaiam,An Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 30.07.2005 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 My chyba przepłaciliśmy... Robiliśmy sufity (wiem, że stawki inne) z płyt g-k stawka za metr 28 pln - bez faktury, na dodatek nie jesteśmy zadowoleni z jakości wykonania... A może warto na ściany spróbować samemu przykręcić? pozdrawaiam, An Kukcze, to chyba faktycznie drogo. Chcielibyśmy sami, ale czasu brak na wszystko. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 30.07.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 Hadraadae Cena Legnica 15 zl/m2 sciany i 25 zl/m2 sufity na stelazach. Ja sciany bede miala robione za 10 zl/m2, bo stelaz i g/k juz tam sa, teraz trzeba tylko przykrecic nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irekw 30.07.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 okolice Wejherowa k/g na stelarze 25 pln za m2 przy całej powierzchni - to znaczy ściany i sufit. same ściany 20 pln za m2same sufity 30 - 35 pln za m2ale warto zrobić ściany samemusufity trzeba się znać na żeczyobowiążuje łata 2,5 mb do sprawdzenia jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 30.07.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 okolice Wejherowa k/g na stelarze 25 pln za m2 przy całej powierzchni - to znaczy ściany i sufit. same ściany 20 pln za m2 same sufity 30 - 35 pln za m2 ale warto zrobić ściany samemu sufity trzeba się znać na żeczy obowiążuje łata 2,5 mb do sprawdzenia jakości irekw - masz kogoś godnego polecenia do płyt gips-kart ? Ja buduje pomorskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts