Gość 30.07.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 Jak w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.07.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 § 13. 1. Tablica informacyjna zawiera: 1) określenie rodzaju robót budowlanych oraz adres prowadzenia tych robót, 2) numer pozwolenia na budowę oraz nazwę, adres i numer telefonu właściwego organu nadzoru budowlanego, 3) imię i nazwisko lub nazwę (firmę), adres oraz numer telefonu inwestora, 4) imię i nazwisko lub nazwę (firmę), adres i numer telefonu wykonawcy lub wykonawców robót budowlanych, 5) imiona, nazwiska, adresy i numery telefonów: a) kierownika budowy, b) kierowników robót, c) inspektora nadzoru inwestorskiego, d) projektantów, Sam sobie odpowiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.07.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 I nawet zdjęcie znalazłem: http://www.poniedzialek.pl/strona/katalogi/ax/tb-20.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 30.07.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 zosia samosia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.07.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
www005531gazeta.pl 01.08.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Moim zdaniem niektóre dane z tej tablicy nie są zgodne z ustawą o ochronie danych osobowych. W wypadku domu jednorodzinnego wystarczyłby nr pozwolenia na budowę i ew. namiary na nadzór budowlany gdyby ktoś chciał się zażalić...A pozostałe informacje np. o inwestorze to chyba tylko w celach towarzysko - plotkarskich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.08.2005 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 świetne informacje dla zlodzieja, wystarczy tylko aby umiał czytać i powiązac informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 01.08.2005 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 I dla akwizytorów wszelkiej maści. Ale z drugiej strony czasami dobra dusza zadzwoni na tel. podany przez inwestora kiedy coś się dzieje. Ja np. miałem tel. że ktoś mi wymontował okna, i to z podaniem numeru rej. przypuszczalnego złodzieja, ledwie zdażyłem wyjechać samochodem z tych numerach za róg ulicy (po tym jak sam zdjąłem i schowałem skrzydła okienne z obawy przed złodziejami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joga 01.08.2005 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Moim zdaniem niektóre dane z tej tablicy nie są zgodne z ustawą o ochronie danych osobowych. W wypadku domu jednorodzinnego wystarczyłby nr pozwolenia na budowę i ew. namiary na nadzór budowlany gdyby ktoś chciał się zażalić... A pozostałe informacje np. o inwestorze to chyba tylko w celach towarzysko - plotkarskich ? Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych ma inne zdanie: http://www.giodo.gov.pl/266/id_art/996/j/pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts