tola 14.04.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Amj 2Tobie i Twojej Rodzinie życzę pięknych, radosnych,pełnych uśmiechu i miłości Świąt Wielkanocnych http://www.wdwrynia.pl/data/oferta/wielkanoc/wielkanoc1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 15.04.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 No to teraz trochę fotek Tylko czy po tak długiej nieobecności będe potrafiła je wstawić mała łazienka http://foto.onet.pl/upload/7/50/_581494_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/32/41/_581495_n.jpg kuchnia http://foto.onet.pl/upload/43/13/_581491_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/5/27/_581490_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/36/25/_581489_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/9/23/_581488_n.jpg i widoczek na zimowy las,choć trochę pochmurny http://foto.onet.pl/upload/46/9/_581496_n.jpg Witaj amj2! Skopiowałam te zdjęcia, ponieważ chcę się coś spytać nt. kuchni. Czy układ melbli jest w kształcie litery U? Jeżeli tak to proszę napisz jakie masz wymiary tej kuchni? Czy masz spizarnię? A gdzie jecie posiłki? Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.04.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 http://foto.onet.pl/upload/40/29/_593609_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 17.04.2006 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Barczyki dzięki serdeczne Ago-żono Facia mebelki są w kształcie litery u. Kuchnia ma około 3,40x4,20 m.Posiłki będziemy jesć docelowo w jadalni ,ale na razie...brak krzeseł Mam małą spiżarnię umiejscowioną przy garażu i kotłowni. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.04.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Jaki ładny dom... A kuchnia jest przecudna-też chcę takie meble! Podoba mi się też mała łazienka oraz luksfery. Już nie mogę zaglądać na to forum i oglądać tych PIĘKNYCH domów, bo za bardzo niecierpliwię się swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 18.04.2006 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 premiumpremium Toz to cała radość szukać,porównywać,dopasowywać I to całe czekanie na swój wymarzony domek też jest fajne. Życzę szybciutkiej przeprowadzki .Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cocorocos 18.04.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 gratulacje fajnego domku bardzo mi sie podobja mi sie balustrady i kuchnia skad macie te meble kuchenne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.04.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 premiumpremium Toz to cała radość szukać,porównywać,dopasowywać I to całe czekanie na swój wymarzony domek też jest fajne. Życzę szybciutkiej przeprowadzki .Pozdrawiam. Ojjjjj..... Jestem jeszcze na etapie "walki z papierkami". A wprowadzić się będę mogła w przyszłym roku, tak gdzieś wrzesień-październik Więc sama widzisz, ze tęskno mi strasznie, gdy oglądam WASZE domeczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 20.04.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 piękny domek w pięknej okolicy, śliczne balustrady i łazienki mam mury i dach i ostra jazda przede mną - chcę Wigilię zrobić u siebie też mamlas ale troszkę dalej no i działki są mniejsze ale nic to... ps nie wszyskie zdjątka widzę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 20.04.2006 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 cocorocos meble są z firmy elprim-wika .Mają sporo przedstawicielstw . premiumpremium walka z papierami to niestety najmniej przyjemna rzecz w tej całej budowie. Ale pocieszę Cię,że my również ją jeszcze toczymy (mam nadzieję,że juz niedługo). anowi* no jak są mury i dach to wigilia na pewno będzie juz u siebie. Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzińska 21.04.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Witam, jestem na forum dopiero od dzisiaj i tak sobie przeglądam różne zdjęcia i pomysły innych. Ja czekam dopiero na pozwolenie na budowe i swój wymarzony domek widzę tylko oczami wyobraźni. Bardzo mi sie podobają luksfery w łazience - jakie powinny być żeby nie było nic widać a żeby doświetliły łazienkę? Na parterze mam malutką ciemną łazienkę i niestety jedyną ścianą na której możliwe jest doświetlenie jest ściana na hol otwarty na salon i mam wątpliwości czy te luksfery to dobry pomysł. Bardzo prosze o radę. Druga sprawa to Twoja śliczna sypialnia - też mam w projekcie takie okna i w planie takie ustawienie łóżka tylko wychodzi to od strony zachodu i zastanawiam się czy bardzo to zepsuje efekt. I jeszcze balustrady - są fantastyczne. Tak się zastanawiam czy mozna w ten sposób zrobić ogrodzenie (nie mam balkonu) - mojemu mężowi marzy się ciekawe drewniane ogrodzenie. Na razie była opcja poziomych grubych bali ale ta balustrada jest super tylko koszt pewnie dużo większy. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 21.04.2006 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Madzińska witamy na forum Luksfery mogłyby byc matowe,mleczne. Przez te moje widac prawie normalnie,tylko obraz jest troszke zniekształcony...Takie mleczne pewnie dają mniej swiatła,ale zawsze coś tam wpadnie Co do okien w sypialni pewnie będziecie sie zaopatrywać w jakieś porządne rolety zaciemniające. Od zachodu nieźle grzeje po południu. Co do ogrodzenia myślę,zę z takim kształtem płotu można pokombinować,tylko pewnie musiałby byc trochę wyższy niż nasza balustrada. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 21.04.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Ago-żono Facia mebelki są w kształcie litery u. Kuchnia ma około 3,40x4,20 m.Posiłki będziemy jesć docelowo w jadalni ,ale na razie...brak krzeseł Mam małą spiżarnię umiejscowioną przy garażu i kotłowni. Pozdrawiam. Ale jednak jak się dobrze przyjrzałam to na ścianie 4,20 nie masz mebli. Dobrze widzę. Tam gdzie jest zlewozmywak jest mnie prawda? Wiesz bo ja mam dylemat (jak zerkniesz w nasz projekt to zobaczysz o co chodzi). Mamścianę 4,25 a druga 3 metry. Czy ta dłuższa nie będzie za długa? Nie chciałabym robić z kuchni lotniska. Już sama nie wiem. Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 24.04.2006 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Ago-Żono Facia wreszcie mam troche czasu i odpisuję U mnie na tej dłuższej ścianie jest niecałe 3 m mebli.Cieżko tak radzić...A moze zrobiłabyś same dolne szafki?Albo pójść do jakiegos salonu mebli ,niech zrobią wstępny projekt-może coś doradzą.Jak będe miała chwilkę może znajde jakieś fotki z takimi kuchniami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 25.04.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Ago-Żono Facia wreszcie mam troche czasu i odpisuję U mnie na tej dłuższej ścianie jest niecałe 3 m mebli.Cieżko tak radzić...A moze zrobiłabyś same dolne szafki?Albo pójść do jakiegos salonu mebli ,niech zrobią wstępny projekt-może coś doradzą.Jak będe miała chwilkę może znajde jakieś fotki z takimi kuchniami. Pozdrawiam Dobrze poczekam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 29.04.2006 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Ago-żono Facia niestety nie mogę namierzyć fotek tej kuchni,ktora pasowalaby do twojego pomieszczenia Wydawało mi się ,ze mam je gdzieś w kompie, a tu nic z tego...Być moze ogladałam w ktoryms z czasopism. Ale jestem pewna ,ze coś wymyślisz i ...będzie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 13.05.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 chciałabym pogratulować zmyślnego domu, bardzo fajnie wykończony, pięny kolor elewacji...pozwoliłam sobie nawet spisać nr ...łazienki tez w moim guście...wszystko z taką spokojną klasą bez wodotrysków... szczerze gratuluje już wykończenia na takim etapie...można tylko pozazdrościć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 15.05.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 amj powiedz mi proszę jakiej firmy masz glazurę w swojej pięknej lazieneczce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 15.05.2006 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Ta z listkami to Tubądzim Castanio, te białe płytki i mozaika to Azuvi Mediterraneo Pergamon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agadaniel 28.05.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Witam domek macie piękny chyba już Wam pisałam na priv. Mam pytanie jakie macie parapety wewnętrzne i zewnętrzne bo okna to chyba m&s złoty dąb czytałam na grupie bydgoszcz-toruń, ale o parapetach to chyba nic tam nie było więc jak możecie to czekam na odpowiedz.Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts