amj2 28.05.2006 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 aga&daniel dzieki. Parapety z M&S wewnętrzne-PCV złoty dąb,zewnętrzne- aluminium Antyk Miedź. Pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agadaniel 29.05.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 dzięki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agadaniel 30.05.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Przepraszam że tak sie dopytuję ale mam nadzieję że rozumiecie dylematy budujących i tych co zaczynają budować mam jeszcze jedno pytanko odnośnie okien w wykuszu jaki jest ich wymiar?Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 30.05.2006 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 No jasne,że rozumiemy Sami pytaliśmy. A poza tym po to przecież jest forum Okna mierzone tak na szybko: środkowe 1465x1435 mm ,boczne 865x1435 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olutka75 16.07.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 mozesz mi podpowiedzieć coś w kwestii tynku zewnetrznego? jesli mozna to nawet na priva- na zdjeciach kolr bardzo mi sie podoba- czy taki sam jest w rzeczywistości? nie jest za ciemny? jaka to faktura? Baranek czy kornik/ bedę wdzięczna za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 17.07.2006 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 olutka75 Caparol-S1020-Y20R,baza 130 Na wzorniku ten kolor wydaje się taki beżowawy , w rzeczywistości jest dużo weselszy . Nam się podoba,idealnie pasuje do ceglastego dachu i brązowych okien. A to czy nie jest za ciemny czy za jasny to kwestai gustu. Najlepiej jak bys miała możliwosć obejrzenia go na żywo. Jest to baranek,kornik wyglada ładniej ,ale uznaliśmy ,że szybciej się brudzi. Nam w firmie gdzie go kupowalismy ,podali gdzie można obejrzeć domy pomalowane tym samym kolorem . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 17.07.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 A ja sobie znowu pozerkałam na fotki Waszego domu I wyzerkałam baaardzo ładną balustradę - na balkonie i przy wejściu. Zupełnie taką, jaką ja chcę mieć i sobie wymyśliłam, tyle, ze ciemniejszą. No i już buduję, nie marudzę jak ostatnio Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 17.07.2006 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 premiumpremium GRATULACJE !!!! No teraz to już z górki,najtrudniejsze to zacząć... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 17.07.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 tak sobie oglądam wasz domek..oglądam i wydaje mi sie znajomy.. no i co sie okazało? sąsiad właśnie pokrył dachówką identyczny:)))))nawet kolor dachówki mam wrazenie ze jest taki sam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 17.07.2006 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Oj jest trochę tych domków. W samej tylko naszej okolicy naliczyłam z 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 25.08.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Piękny domek-gratulacje!Tak tu sobie zaglądnęłam,bo właśnie oglądałam ogród i mam pytanie odnośnie ogrodzenia.Jaki to jest klinkier ,tzn.kolor,jaka cena i co to za sztachetki w środku?Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vg-m 26.08.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 świetna balustrada ładnie Ci to wyszło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 28.08.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Witam. Bardzo ładny domek ,łazienki piękne! Juz się nie mogę doczekać wykańczania u mnie .To najfajniejsza część pracy przy domku. Zazdroszczę że już masz to za sobą. Miłego mieszkania życzę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EBU 28.08.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 WITAJ mam pytanie odnośnie Twojej ściany kolankowej w sypialni, planuje takie samo ustawienie łóżka jak jest u Ciebie, ale nie wiem czy mogę, ponieważ mam sciankę kolankową 70 cm, napisz proszę jaka wysoka jest u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 28.08.2006 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Dzięki wszystkim za odwiedzinki i miłe słowa... julcik to najzwyklejszy klinkier,a kolor nie mam pojęcia -braliśmy jaki był. Cena myślę,że też juz nieaktualna,bo to było jednak ponad rok temu (cos około 8 zł). Sztachetki drewniane ,teraz jeszcze raz przycięte i pomalowane...ale fotki nie mogę wstawić ,bo padł mi aparat. vg-m balustrady są faktycznie moją dumą.Chociaż teraz po zimie troszkę mi się porozchodziły... roszponka to wykańczanie w tak szybkim tempie czasami jednak do najprzyjemniejszych nie należało.Niespecjalnie byl czas by myśleć czy wszystko będzie grało. Ale jeszcze zostały mi wszystkie pokoje do wykończenia,a że kasy brak to czasu na analizowanie mam baaardzo dużo. EBU ścianka kolankowa ma około 75 cm. Według mnie takie ustawienie jest ok. Tak jak już wcześniej ktoś napisał "rano budzi mnie słonko,wieczorem usypiają gwiazdy" Mamy te okienka od północno-wschodniej strony,więc nawet nie ma potrzeby zasłaniania ich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.03.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Bardzo się cieszę, że dzisiaj trafiłam do Twojego domku amj2. Domek przecudnej urody, bardzo subtelny i stonowany. Proszę, napisz jak się mieszka, bo to już sporo czasu minęło I oczywiście jakie zmiany - proszę się pochwalić A na koniec: jak dzisiaj wyglądają te śliczne loczki? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.03.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Aha, bardzo, bardzo proszę o zbliżenie kominka - dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 06.03.2007 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Dziękuję Ci Amtla serdecznie UUUuuu jak ja juz tu dawno nie zaglądałam... Mieszka sie wspaniale,domek jest bardzo "ciepły". Zmian jakiś wielkich niema .W lecie będzie malowanie ścian na kolorki A loczki....niestety musiały być już podcięte i troche się ...rozprostowały. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.03.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Rozumiem, że tak na zaraz kominka nie można wkleić, ale bardzo proszę: nie zapomnij........... Zjakich matwriałów jest wykonany i oczywiście jaki to wkład? Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 09.03.2007 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Ale mnie pogoniłaś Amtla do starych papierów Marmur "Rojo Alicante" Wkład : Spark Varm półokrągły 55/66 Podaj mi swojego maila wyślę Ci fotki w wolnej chwili Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts