Amtla 09.03.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Adres wysłałam. Dziękuję, że się odezwałaś i oczywiście poszukałaś.....Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_ant 26.03.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 [Dachówka Euronit,czerwień ceglasta...Prosiłbym o jakieś bliższe zdjęcia dachówki bo zastanawiamy się nad ceglastą z Braasa lub tą waszą. Co sądzicie o waszej dachówce.Pozdrawiam Ant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 30.03.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Jakie macie drzwi wejściowe, czy jest to Gerda? Jeśli tak to jaki model i jak wygląda sprawa przemarzania oscieżnicy?pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 04.04.2007 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 [Dachówka Euronit,czerwień ceglasta... Prosiłbym o jakieś bliższe zdjęcia dachówki bo zastanawiamy się nad ceglastą z Braasa lub tą waszą. Co sądzicie o waszej dachówce. Pozdrawiam Ant Witam. Trudno cokolwiek sądzić o dachówce po niespełna dwóch latach użytkowania. Nie dzije się nic. Poprostu sobie jest, nie obrasta "zieleniną" (ale to akurat może się pojawić raczej po dłuższym okresie ), nie pęka, nie łuszczy się. Leży sobie i leniwie spełnia swoją funkcję. Dzielnie przeżyła kilka niezłych wichur, ale to akurat zależy bardziej od dekarza niż od samej dachówki. Jedyna rzecz in minus - to w przypadku betonowej dachówki cięta krawędź odróżnia się kolorem od całości, ale to już kwestia estetyki i miejsca, w którym widoczna może być taka linia przycinanych dachówek... pozdrawiam Wojtek (mąż amj2) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 04.04.2007 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Jakie macie drzwi wejściowe, czy jest to Gerda? Jeśli tak to jaki model i jak wygląda sprawa przemarzania oscieżnicy? pzdr. I również witam Tak, to jest GERDA, model SX20. Co do przemarzania... Hmmm... Chciałbym napisać, że nie ma problemu... Niestety jest. Przy lekkich mrozach oścoeżnica zaczyna się "pocić". Zeszłej zimy (jaka była każdy pamieta ) ościeżnica z brązowej miejscami zamieniała się w białą. A tak swoją drogą to ciekawy jestem czy to jest problem przy wwszelkiego typu ościeżnicach, od czego to zależy, bo może jest jakiś "swojski" sposób (np przykład w trakcie montażu) żeby tego uniknąć, nie wiem... Może akurat to u nas jest coś nie tak... Nie jest to napewno kwestia złego uszczelnienia, bo niezłych czasami wiaterkach coś by gwizdało, a pod tym względem jest wszystko ok.A może cierpią na to wszelkie stalowe ościeżnice i tylko drewniane w tym starciu wygrywają? Aha. Jeszcze jedna uwaga to są cholernie ciężkie drzwi (100kg), trzeba uważa na palce - takie drzwi nie przytrzaskują ich boleśnie, one je poprostu łamią A jak nimi trzasnąć to drżą fundamenty... I to te u sąsiada... Pozdrawiam Wojtek (mąż amj2) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.04.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Zdrowych, radosnych Swiat Wielkiej Nocy,suto zastawionych stolow, duzo wody w poniedzialek,bogatego zajacai jak najmilszych spotkan w gronie przyjaciol i rodziny - życzy.... Sonika http://images21.fotosik.pl/149/f7cb42749835e990med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wodnik szuwarek 24.04.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 witam, amj2 mam do Ciebie pytanie jak jeszcze zagladasz do tego tematu..czy wprowadzales jakies zmiany do projektu gl189 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 05.05.2007 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Soniczko bardzo dziękuje za zyczenia. Dopiero teraz ,ale rzadko tu zaglądam,niemniej bardzo mi miło... Wodnikugeneralnie jakiś wielkich zmian sobie nie przypominam...Oprócz kosmetyki,czyli zmiana balustrad,ganku,przeniesienie kucheniki w kuchni,zmniejszenie liczby okien dachowych,zrobienie strychu. I to chyba na tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 17.08.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Amj2, bardzo mi się podoba Twój domek i wnętrza Jak tu zaglądniesz (mam nadzieję, że niedługo ) opowiedz coś więcej o luksferach: http://foto.onet.pl/upload/45/89/_581871_n.jpg Pierwszy raz zdarza mi się widzieć taki klimatyczny kibelek Jak dla mnie, rewelacja Czy luksfery umieściłaś w ścianie zamiast okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 25.09.2007 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Sloneczko cieszę sie ,ze Ci się podoba Kibelek faktycznie jest klimatyczny ,na początku wydawało mi się ,że aż za bardzo... Teraz juz się przyzwyczaiłam Tam gdzie luksfery miała być zwykła ściana wychodzaca na klatkę schodową. Klatka wąska,wysoka ,wiec taka studnia...Te luksfery troszke ją "ożywiły". Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koniecaga 23.11.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 czy można prosić o zdjęcie "z drugiej strony"? czyli z korytarza na te luksfery? A czy nie za bardzo widać osobę siedzącą na kubelku? z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 23.11.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Amj2, też poproszę o takie zdjęcie U nas będzie taki sam układ, tj. kibelek przy ścianie od holu, a tyłem do okna. To doświetlenie jest bardzo ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.12.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Niech te Święta tak wspaniałe,będą całe jakby z bajek.Niechaj gwiazdka z nieba leci,niech Mikołaj tuli dzieci.Biały puch niech z nieba spada,niechaj piesek w nocy gada.Niech choinka pachnie wszędzie,no i radość wokół będzie. http://images23.fotosik.pl/128/aa4250b504a33136.jpg Pozdrawiam Sonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.12.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 http://www.kartki.drukifirmowe.pl/foto_galeria/1471_kartka-sw.25_2.jpgWiary co góry przenosi, nadziei, która nie gaśnie, miłości w każdej ilości - od Bożej Dzieciny życzy Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 31.12.2007 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Dziękuję Amtla, Sonika za pamieć i życzenia... Zrobię fotkę korytarza ,ale po Nowym Roku... Pozdrawiam wszystkich i Szczęśliwego Nowego Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 03.02.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 piekny domek a tak malo zdjec. ciekawa jestem co sie zmienilo przez ostatni rok.jak wam sie mieszka .koniecznie zajrzyjcie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.04.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Radosnych Świąt Wielkanocnych http://www2.picturepush.com/photo/a/1574785/480/Picture-Box/osternest.jpeg życzy Sonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 09.04.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 ZDROWYCH,WESOŁYCH ŚWIĄThttp://www.skrzacik.now.pl/Grafika/Pocztowki/swiateczny%20bukiet2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts