Gość 08.07.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 maxtorka przeczytaj przepisy Szefa Paula tam wystepuje bardzo czesto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 16.07.2006 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 ... aby nie tracić bezproduktywnie czasu w szpitalnym łóżeczku http://www.chefpaul.net/smiles/big08.gif ... wymyślałem nowe potrawy (mając również na uwadze szpitalne menu ... oddawałem się marzeniom http://www.chefpaul.net/smiles/lampA6a.gif) ... będąc na przepustce popełniłem jedną z nich http://www.chefpaul.net/smiles/food13.gif ... oto i ona Paulki z szynką http://www.chefpaul.net/grill/paulkaD07S.gif Smacznego ps - następne przepisy wkrótce (po wypróbowaniu oczywiście) http://www.chefpaul.net/smiles/los.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 17.07.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Brzmi super, kiedyś muszę wypróbować, tylko działa zniechęcająco to marynowanie przez 2 dni A przy okazji, nie masz czegoś podobnego co można by w godzinkę zrobić, wszystkie ingredięcje przynosząc ze sobą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.07.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Oj Szefie , ten przepis już czyta się smakowicie Przy najbiższej okazji wypróbuję . Czekam oczywiście na więcej . Czuj Dym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 17.07.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 ... http://www.chefpaul.net/smiles/backsmiley.gif Brzmi super, kiedyś muszę wypróbować, tylko działa zniechęcająco to marynowanie przez 2 dni A przy okazji, nie masz czegoś podobnego co można by w godzinkę zrobić, wszystkie ingredięcje przynosząc ze sobą? ... oczywiście, że można zrobić szybciej ... nie dajemy wtedy oleju i octu a pozostałych składników (tzn majeranku, rozmarynu,chili i sosu sojowego oraz worcestershire) połowę bezpośrednio do mielonego mięsa ... reszta przepisu bez zmian ... prawie tak samo ale jednak nie to samo ... Oj Szefie , ten przepis już czyta się smakowicie Przy najbiższej okazji wypróbuję . Czekam oczywiście na więcej . Czuj Dym ... niebawem żeberka z rajskim jabłuszkiem (slow cooking) ... teoretycznie opracowany http://www.chefpaul.net/smiles/books.gif ... muszę go jednak wypróbować http://www.chefpaul.net/smiles/cook4.gif Czuj Dym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.07.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 pociekło mi na samą myśl o serku na zakończenie. Czuj Dym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.07.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 ... Wszystkich chętnych pragnących poznać tajniki domowej produkcji wędlin, (i nie tylko) zapraszam na spotkanie 25, 26 i 27 sierpnia, w okolice Bełchatowa ( Napoleonów ), gdzie odbędzie się Zjazd Wędzarniczej Braci ... w programie oczywiście wiele innych atrakcji http://www.chefpaul.net/smiles/grill8.gif ... więcej informacji znajdziecie tutaj pozdrawiam niezmiernie smacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.08.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Miszczu a jak tam Polish BBQ King`s-Smoker we Wrocławiu ? Pisałeś ( chyba ) że się wybierasz . I czemu się nie pochwalisz ? To ja z lokalnego dodatku GW się muszę dowiadywać że Polska zdobyła I miejsce a mój ziomek zakasował innych swoim pstrągiem z cukiniami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 01.08.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 ... ... sorry ... nic mnie nie usprawiedliwia ... nawet upał ... przepraszam za spóźnioną informację ... Mistrzostwa Polski w Grillowaniu (21/07/06) ... i Mistrzostwa Świata w Grillowaniu (22/07/06) ... rozstrzygnięte ... w tym roku odbyły się we Wrocławiu http://www.chefpaul.net/smiles/no1.gifMistrzem Polski w kategori profesjonalistów została drużyna „Zamek na Skale”, w składzie: Edyta Gudowska, Paweł Struk i Paweł Wyciszkiewicz. http://www.chefpaul.net/smiles/no1.gifMistrzem Polski w kategori amatorów została drużyna Z.P.M. Majerowicz, w składzie: Wiesław Burzak, Witold Stodolny i Robert Lipiński. http://www.chefpaul.net/pictures/MS2006_01.jpg na zdjęciu prócz znanych Wam (niektórym) osób, Wiesiu Burzak http://www.chefpaul.net/smiles/no1.gifMistrzem Świata (pokonali 39 innych zespołów) została polska drużyna Polish BBQ Kings z kapitanem Jackiem Kempą na czele. Zwycięzcom składam również tą drogą gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.08.2006 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 No to Drogi Miszczu - Gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 01.08.2006 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 No to Drogi Miszczu - Gratulacje !!! ... ... ja niestety w tym roku nie brałem udziału (ale, w przyszłym ostrzę sobie ząbki ) (na zdjęciu to jestem ten "mały-łysy" w białej koszuli, obok Wiesia) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.08.2006 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 [... ... ja niestety w tym roku nie brałem udziału (ale, w przyszłym ostrzę sobie ząbki ) (na zdjęciu to jestem ten "mały-łysy" w białej koszuli, obok Wiesia) pzdr No to awansem gratulki przyszłoroczne , na pewno będą aktualne Na zdjątku Cię rozpoznałam bo Twoją fotkę już byłam widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 01.08.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 .............................. No to awansem gratulki przyszłoroczne , na pewno będą aktualne ........................... ... pewnie, że będą aktualne ... postaramy się wszystkich zakasować ... już zaczynam myśleć o konkursowych potrawach pozdrawiam niezmiernie smacznie czuj dym ps - przygotowania do przyszłorocznego sezonu, będzie można już zobaczyć w Napoleonowie w ostatni weekend sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.08.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 ... wczoraj popełniłem rolady ze schabu ... można je wykonać zarówno w wersji "piekarnikowej" jak i na grillu http://www.chefpaul.net/wild/schabP05S.gif zainteresowanych zapraszam życząc smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 07.08.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 postaramy się wszystkich zakasować chyba, że ja wystartuję Już się nie mogę doczekać tego dziczka. pozdrawiam niezmiernie smacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 20.08.2006 02:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 ... jeżeli ktoś lubi dziczyznę, to proszę bardzo ... nowy przepisik (jeszcze ciepły) ... udziec sarni wędzony http://www.chefpaul.net/wild/udziecS05S.gif Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 31.08.2006 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 ... Wszystkich chętnych pragnących poznać tajniki domowej produkcji wędlin, (i nie tylko) zapraszam na spotkanie 25, 26 i 27 sierpnia, w okolice Bełchatowa ( Napoleonów ), gdzie odbędzie się Zjazd Wędzarniczej Braci ... w programie oczywiście wiele innych atrakcji http://www.chefpaul.net/smiles/grill8.gif ... więcej informacji znajdziecie tutaj pozdrawiam niezmiernie smacznie ... do czego to doszło, iż muszę sam siebie cytować ... rozumiem, że jest to forum budowlane ale przecie jeść też trzeba ... zapraszałem ... a jakże ... z "muratorowych" był tylko oli (no ale oli to "stary zadymiacz" jest ) ... może te fotki skuszą kogoś na następne spotkania Napoleonów 2006 - Zlot Wędzarniczej Braci Zloty, spotkania, wspomnienia pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 01.09.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 z "muratorowych" był tylko oli (no ale oli to "stary zadymiacz" jest Jakiż to komplement z twych ust Spotaknie, ludzie no i oczywiście jedzonko Prima Sort. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 czyje to chleby takie piekne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.09.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 ooo mamusiu... odpadlam przy tej sarnince - ale jednak to dla mnie wyzsza szkola jazdy a i ..wedzarni na balkonie nie mam za to te roladki z schabu 9dzika czy swinki) no no... chyba sie pokusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.