aniag13 31.07.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 stawiam domek drewniany na działce tak o kolo 45 m2 i chcemy zrobic kominek , i to taki co bedzie ogrzewac cala powierzchnie tylko nie mam zielonego pojecia jak sie do tego zabrac i ile to moze kosztowac???? Moze mi cos podpowiecie z góry dziekuje i pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raptus 31.07.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Ja robilem sam nie majac zielonego pojecia jak cos to zapodam zdjecia,poprostu musisz sie trzymac pewnych zasad a pozatym to proste jak drut jesli chodzi o ogrzanie domu to do trzech metrow pojdzie grafitacyjnie a skoro maly domek to napewno pojdzie a jezeli chodzi o pietro to wszedzie pojdzie bo u mnie to tak daje ze kalendaz na scianie frowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniag13 31.07.2005 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 RAPTUS byłam bym wqdzieczna za zdjecia bo jestem ciekawa jak to wyglada i jeszczze jedno ile Cie to kosztowało i od czego musze zaczac??? zeby to mialo rece i nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniag13 31.07.2005 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 jeszcze jedno chcialam zaznaczyc ze to bedzie domek letniskowy wiec nie bedziemy tam siedziec caly rok i czy taki kominek ma sens czy cos innego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raptus 01.08.2005 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Najlepiej bedzie pogadac na gg nr.8738296 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts