Acent 31.07.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Czy komuś z was udało się wygrać z nierzetelnym architektem.(mam indywidualny projekt "skopany" już na etapie zagospodarowania działki o konstrukcji nie wspominając.Czy jest w ogóle sens skarżyć się do rzecznika odpowiedzialnosci zawodowej?Czy komuś udało się w ten sposób cokolwiek wyegzekwować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.07.2005 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 A coz jest az tak skopane ? napisz wiecej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acent 31.07.2005 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 1) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.07.2005 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 To chyba powinienes zlozyc na niego skarge w ramach reklamacji powinien projekt dostosowac do warunkow dobrze , ze nie zaczales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 31.07.2005 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 po co zalozyles 2 watki? juz odpowiadalem gdzie indziej... co do bledow w projekcie, to kolejne pretensje powinienes miec do sewgo urzedu. Jak wydano pozwolenie na budowe?Zwykle wymagane sa badania gruntu i uzgodnienie w ZUD.podejrzewam ze to taki architekt ze swietnymi ukladami w urzedzie. Projekt wykonawczy konstrukcji jest robiony rzadko - tylko jesli okreslisz cos takiego w umowie. Projekt budowlany nie musi zawierac rysunkow konstrukcyjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acent 31.07.2005 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Przeszlo na ZUD bo na mapce nanieśli mniejszy budynek. Elementy konstrukcji miałem w umowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acent 31.07.2005 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Przeszlo na ZUD bo na mapce nanieśli mniejszy budynek. Elementy konstrukcji miałem w umowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 31.07.2005 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 to zostaje oddac projekt do poprawy, tak jak pisalem jakby co, to do ubezpieczyciela - ale najpierw bym sie go dopytal co bedzie wymagane zeby udowodnic powazne bledy i straty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acent 31.07.2005 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Przepraszam za dwa wątki, ale dopiero się uczę..Mam wszystkie niezbędne uzgodnienia wymagane przez urzad dlatego projekt przeszedł(oni nie sprawdzają poprawności konstrukcji). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts