Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam Grupę Trzymającą Władzę

Nie wiecie może gdzie od ręki można kupić jakieś 500 sztuk cegły pełnej klasy 150??

Jak zwykle ekipa potrzebuje na wczoraj..

Pozdrawiam,

K

nie wiem czy udało mi się zacytować :0

ale jeżeli chodzi o ceglę to probuj w Castoramie (przy Koronie), ja kupowalam w srode za 1,05zł.

pozdrawiam

anjamen

• Odpowiedzi 40,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ivonesca

1708

• Frankai

1578

• Wojty

1469

• BK

1459

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witam,

chcialabym sie przestawic :oops:

buduje domek w Szymanowie (pn Wrocławia) i czesto przegladam Wasz watek. Oczywiscie korzystam z "Misiów" ale czuje sie troche jak złodziejka, wiec jesli pozwolicie to czasem puszcze jakies posta na forum.

A teraz oczywiscie pytanie czy ma ktos stęple do sprzedania?

pozdrawiam calą Grupę.

Cześć

jako, że teraz jestem na etapie papierów, to zapewne szczęście w postaci rozpoczęcia budowy własnego kąta zacznie się za ok. 6 miesięcy.... ale warto zapytać: czy ktoś może zna ekipę, która właśnie wtedy będzie wolna ?

Budować się będę we Wrocławiu - Widawa, projekt: WSPANIAŁY, wersja energooszczędna, odbicie lustrzane.

Pozdrawiam

Bea

[email protected]

To już teraz organizuj sobie ekipę, materiały np. na ściany itp. Prześle Ci na priv namiar na ekipę. POWODZENIA

zaglądam tu jak zwykle po prosbiie...

Ale czasu brak na codzienne zaglądanie.

Poszukuję kogoś do ogrodzenia, siatka z boku plus słupki klinkierowe z przodu domu

Prześle Ci namiar na ekipę na priv. Ostatnio robili w Kamieńcu ogrodzenie. Bardzo ładnie.

Ja tez poproszę o namiar

Witam Grupę Trzymającą Władzę ;)

Nie wiecie może gdzie od ręki można kupić jakieś 500 sztuk cegły pełnej klasy 150??

Jak zwykle ekipa potrzebuje na wczoraj..

Pozdrawiam,

K

Widziałam 3 dni temu dostarczyli cały transport cegły pełnej z Podzamcza do hurtowni AB Renowa na ul. Karmelkowej - po1.40zł/szt.

Ludzie!

Szukam producenta strzemionek na wieniec, murarz nie ma czasu je robić: trzeba kupić drut, potem go rozciągnąc, pociąć i związać.

Może jest ktoś kto to robi - Wrocław i okolice? Potrzebuje 420szt. drut fi6 24/24

Natalia

Natalio na allegro jest ktos z Wrocławia kto robi, nie potrafie wklejac linków :oops: ale podaje nr 0692-429-275 , poszperaj na allegro to zobaczysz

pozdraiam

Witajcie. ja z takim małym nieśmiałym pytankiem: czy ktoś ma moze niepotrzebne drzwi tzw gospodarcze zeby sobie wstawić tak na czas budowy i wykańczania budynku? Chętnie się zaopiekuję takimi nieptrzebnymi już drzwiami? :D

Pozdrawiam i dziekuję za info odnośnie wykańczania komina/.

WITAM WSZYSTKICH :D

Kasia110 na jutro zdobędę tel.do pana od ogrodzenia wiem od koleżanki że napewno robi siatkę,ale zawsze można się dogadać.Sama będę chciała żeby u mnie robił u niej jest ładnie :)

pozdrowionka asia :D :wink:

Witaj

Możesz mi też na priv wysłać namiar

Pozdr

MTW1

zaglądam tu jak zwykle po prosbiie...

Ale czasu brak na codzienne zaglądanie.

Poszukuję kogoś do ogrodzenia, siatka z boku plus słupki klinkierowe z przodu domu

Prześle Ci namiar na ekipę na priv. Ostatnio robili w Kamieńcu ogrodzenie. Bardzo ładnie.

Ja tez popproszę :D

...I JA POPROSZE O NAMIAR.......

mtw1

Witajcie. ja z takim małym nieśmiałym pytankiem: czy ktoś ma moze niepotrzebne drzwi tzw gospodarcze zeby sobie wstawić tak na czas budowy i wykańczania budynku? Chętnie się zaopiekuję takimi nieptrzebnymi już drzwiami? :D

Pozdrawiam i dziekuję za info odnośnie wykańczania komina/.

czesc

Mam do odstąpienia 2 pary porządnych drzwi metalowych z futrynami ---:

90 --

100 -zamykane na 3 zamkki ----/ te trochę skracaliśmy /

Odkupiliśmy w listopadzie od formułowicza, który zaopatrzył się w nie u śluzarza po 2 włamaniach -------mi służyły krótko ---ale skutecznie

Pozdrawiam

MTW1