Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 40,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ivonesca

1708

• Frankai

1578

• Wojty

1469

• BK

1459

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dabell ja mam oczyszczalnie z aquamatica, moze chcesz obejrzec, to bede mial okazje na rewanz za ogladanie i angaz Twojej ekipy elewacyjnej. :D

Pepe :-) - jak tylko czas pozwoli, to bardzo chętnie. Ja się już zdecydowałam i wpłaciłam zaliczkę.

Czy Twoja oczyszczalnia już działa? Czy tylko jest posadowiona i czeka na rozruch?

jakby powiedziec, oczyszczalnie dziala, jest po rozruchu, tylko jej nie uzywam, bo nie mam jeszcze wc-ta zamontowanego, a ekipy korzystaja z toiki i wody z weza ogrodowego, ale za tydzien juz planuje ja zaczac zasilac :D

Moi Drodzy,

powiedzcie prosze ile placicie swojemu kierownikowi budowy?

Pozdrawiam cala Grupe

1500 zł - w tym są 4 wizyty na budowie w kluczowych momentach. Dodatkowa wizyta platna: 100 zł.

Pani Koala i Kulka piękne te Wasze cegielki....

Ech juz się nie moge doczekać kiedy z niej barek stanie w mojej kuchni-jadalni:)

Dlatego moja prośba do budujących w ok Trzebnicy, Obornik itp dajcie proszę namiary na swoich dacharzy co już u was zrobili lub będą robić, poratujcie prosimy :D

U mnie robił Robert Cepin. Jest na liscie misiow:) Podbitkę robił Karwacki Leszek-brat polecanego tu dachowca. Wszyscy sa nie za tani, ale dobrzy.

MTW1, Kulko i inni z grupy pod wezwaniem wspólnego zamówienia w Budusie - wiecie jak będzie fajnie :-)? W takim towarzystwie perspektywa spędzenia 2 godzin na czekaniu nawet cieszy :lol: .

A może by jak już będzie wiadomo kto zdecydował się na zamówienie, po prostu zrobić listę i ustalić w Budusie, że np. od środy do piątku osoby z listy będą robiły zamówienie? Albo, że np. dwie osoby z obsługi są w godz. np. 15-18 tylko do naszej dyspozycji :-)? A my się umówimy o której kto przyjeżdza?

Będę z nimi jutro gadać na temat usprawnienia akcji, ale jak sie niczego sensownego nie wymysli to będziemy komuną zamawiać:) Myślę, ze pomysł kilu sprzedawców do nasze dyspozycji jest dobry:)

Ja jutro jestem umówiona na pomiar na budowie :-). Interesują mnie drzwi Pol-skone. Rozmawiałam w Budusie, że to też wchodzi w wartość zamówienia :-).

I co ? Już po pomiarze?:)

Kulko - szykujemy się do najazdu na Twoją budowę w sobotę :-) - dam znać wcześniej :-).

Zapraszamy serdecznie:))) Już bedzie co oglądac. Panowie robią taras od 5 rano :o :o

Dzisiaj wysłali mi mms-em efekty swoich dzisiejszych prac. :lol:

kulka

Ze zdjęć w DzB widać że ociplałaś strop garażu od spodu juz po montażu bramy garażowej. Powiedz jak to wygląda przy prowadnicach bramy zamontowanych już do stropu i czy ocieplenie nie przeszkadza w pracy samego skrzydła bramy?

Chętnie obejrzałbym zdjęcia tego szczegółu :-)

Nie przeszkadza absolutnie. Jutro postaram się zrobić fotki i Ci podeśle.

Z JAKICH FIRM MACIE ZBIORNIKI NA GAZ?

CO SĄDZICIE O NOWEJ PROMOCJI FIRMY SHELL GAS?

Ja mam z firmy N.EN. Od poniedziałku stoi na działce. Jeszcze nie napełnialismy. Dostalsmy od nich najlepszą ofertę, a wzieliśmy chyba od wszystkich mozliwych (ale nie od razu-trzeba było sie potargować :wink: )

A o nowej promocji Shell Gas nic nie sądzę bo nie wiem co to za promocja:)

Możecie polecieć kogoś od podbitki? Miśków z wrocławskiej listy już obdzwoniłam i niestety nic.

Mi robil Leszek Karwacki, brat polecanego dachowca z Miłoszyc. Wczesniej mial robic p.Kamyk, ale sie nie dogadalismy. Jest jeszcze kos taki: 880 012 781. Przy informacj ze zgloszenie z netu-daje rabat. Ale tu prac nie widzialam.

Witam forumowiczów Wrocławskich! :)

Właśnie jestem na etapie zakupu projektu i poszukuję dobrego architekta, który mógł by się zając adaptacją mojego przyszłego domu. Może ktoś z was był by na tyle miły i podał mi jakieś namiary.

Budował będę się w Gminie Jelch-Laskowice, dokładnie w Dziuplinie i fajnie by było, jak by architekt miał trochę doświadczenia z tym terenem i z takimi problemami jak poziom wody gruntowej i związane z tym zaplanowanie podpiwniczenia itp.

Może ktoś z was także buduje dom podpiwniczony w tej okolicy i zapoznał się już z tym problemem.

Dzięki za wszelką pomoc.

Mi robil adaptacje Stanislaw Tyczynski z Czernicy: http://www.rebud.com pomogł tez szybko zalatwic brakujace papiery.

i przepraszam wszystkich, ze milczę milczę, a potem zasypuję "słowotokiem klawiaturowym" ale urwanie glowy.

Przerwano nam przylącze prądu kopiąc dołek na ogrodzie, instalowano nam butle z gazem, zaczeto robić tarasy, jednocześnie zaudowują poddasze i dzisiaj zrobiono nam kominek z częścią obudowy (z częścią bo drugą część robi stolarz :wink: ) i zrobiono nam drena rozsączający i jeszcze kafelki zamawiałam i geberity, zlewy itd dogrywalam itd itp bo od poniedziałku zaczynają lazienke robić.

I to wszystko od poniedziałku do dzisiaj i z tymm wszystkim musiałam się zmierzyc z dzielną Hanią na rekach, bo moj mąż musiał wyjechać.

Pleców od noszenia Hani już nie czuję:)