Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

A ja przeżywam męki przy wyborach płytek,

do holu i kuchni już wybraliśmy, po długich i męczących poszukiwaniach,

ale nie ma co pokazywać bo takie szare... :wink:

a coś takiego spodobało się nam do łazienki

http://foto2.m.onet.pl/_m/bc8064919e51178d5d8a6bb2e558bb7a,5,19,0.jpg

i chyba wybierzemy się po parkiet w ok. Trzebicy, podobał się nam tam dąb czerwony.

• Odpowiedzi 40,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ivonesca

1708

• Frankai

1578

• Wojty

1469

• BK

1459

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam Wszystkich,

w temacie okien mam pytanie, czy ktos moze zna firmie Czarniak z ulicy Trzebnickiej? Moze ktos porywnywal ich oferte z innymi albo slyszal cos o oknach, ktore oni wykonuja? Zastanawiamy sie wlasnie nad kupnem u nich okien, rolet z elekryka i bramy garazowej wiec bedziemy wdzieczni za wszelkie sugestie.

Pozdrawiamy i z gory dziekujemy za podpowiedzi.

Moja koleżanka brała u nich okna i jest zadowolona. ja też do nich uderzałam, ale w związku z rabatem (na koniec roku) i pasującym mi terminem zdecydowałam się na Oknoplast Kraków.

Haaalo drzwi wew. będę zbierał ekipę pod koniec roku;)

A teraz szukam, sprytnego dostawcy bram garażowych;)

Jeśli chodzi o drzwi wewnętrzne to my bylibyśmy chętni :D . Niestety coś mi się wydaje, że właśnie na koniec roku się dopiero wyrobimy na gotowe tynki itp., a szkoda byłoby je wcześniej zniszczyć :wink: Tylko czy myślisz, że można byłoby zamawiać w Budusie różne firmy? My chcielibyśmy drzwi firmy Klucz.

Kulka jeszcze jedno: czy podawałaś już namiary na pana, który robi Ci te piękne tarasy z odpadów (przez dwa tygodnie nie czytałam forum i może mi coś niechcący umknęło :oops: ). Jeśli tak to bardzo poproszę o telefon do niego. A jeśli nie to również bardzo poproszę :D :wink: Serdecznie pozdrawiam :D i sugeruję, żebyś pilnowała się z tym noszeniem Hanusi na rękach, bo naprawdę można sobie załątwić kręgosłup (wiem coś o tym :wink: )

Pytanie o różne firmy przy zakupie drzwi wewnętrznych powinnam raczej skierować do Kulki :wink:

Kuleczko czy myślisz, że byłaby możliwość zakupu produktów rożnych firm na ten sam rabat, czy przy Waszym zamówieniu wszystko musiało być Porty???

Może być zamówienie na różne drzwi, którymi handluje Budus:)

W naszej ekipie nie wszyscy zamawiają Porte:)

Oni tam jeszcze handlują InterDoorem, Pol-Skone, Dre, Domoferm i paru jeszcze innych mają.

A bramy garazowe: Hormana i Wiśniowskiego

MichAsiek napisał:

Pytanie o różne firmy przy zakupie drzwi wewnętrznych powinnam raczej skierować do Kulki

Kuleczko czy myślisz, że byłaby możliwość zakupu produktów rożnych firm na ten sam rabat, czy przy Waszym zamówieniu wszystko musiało być Porty???

Może być zamówienie na różne drzwi, którymi handluje Budus:)

W naszej ekipie nie wszyscy zamawiają Porte:)

Oni tam jeszcze handlują InterDoorem, Pol-Skone, Dre, Domoferm i paru jeszcze innych mają.

A bramy garazowe: Hormana i Wiśniowskiego

Pozdrawiam

Właśnie, ja też jestem ciekawa :-)

Kulka jeszcze jedno: czy podawałaś już namiary na pana, który robi Ci te piękne tarasy z odpadów (przez dwa tygodnie nie czytałam forum i może mi coś niechcący umknęło :oops: ). Jeśli tak to bardzo poproszę o telefon do niego. A jeśli nie to również bardzo poproszę :D :wink: Serdecznie pozdrawiam :D

Idzie na priv:))

i sugeruję, żebyś pilnowała się z tym noszeniem Hanusi na rękach, bo naprawdę można sobie załątwić kręgosłup (wiem coś o tym :wink: )

wiem wiem.. już mi coś kręgoslup czasem próbuje powiedzieć. Ale ona nie chce w wózku bo nic nie widzi i się awanturuje. Czekam juz na etap spacerowki - wtedy pewnie trochę w niej posiedzi (do pierwszych kroków :wink: )

Witam Wszystkich,

w temacie okien mam pytanie, czy ktos moze zna firmie Czarniak z ulicy Trzebnickiej? Moze ktos porywnywal ich oferte z innymi albo slyszal cos o oknach, ktore oni wykonuja? Zastanawiamy sie wlasnie nad kupnem u nich okien, rolet z elekryka i bramy garazowej wiec bedziemy wdzieczni za wszelkie sugestie.

Pozdrawiamy i z gory dziekujemy za podpowiedzi.

Ja od nich nie doczekałam się na wycenę ..............więc się już nawet potem nie przypominałam -----------------odezwali się po 3 tyg -------------jak miałam już zzamówione okna na Kromera ---------Bracia Bertrand

http://www.braciabertrand.pl/

Pozdr

MTW1

Witaj

My bramę zamawialiśmy w Bingo ----na ul.Sołtysowickiej -------profesjonalna obsługa / handlowiec P. Sebastian/ -poszło prawie idealnie -/--z małym 1 tyg poślizgiem w dostawie bramy od producenta / . Montaż bardzo sprawny .

Jak chcesz zamawiać bramę niemieckiego producenta ---to chyba w lipcu---mają przestoje produkcyjne związane z urlopami ----więc termin si e nieco wydłuży

pozdr

MTW1

Kulka to świetnie, że można zamawiać różne firmy :D :D tylko coś nie jestem pewna, że będziemy, aż tak dobrymi negocjatorami jak Ty, ale szlak już przetarty, więc zawsze powinno byc trochę łatwiej :wink:

Wiem, wiem te dzieciaczki to jakieś strasznie ciekawe świata się porobiły :wink: Moja córcia to jak miała 4-5 miesięcy "rozglądała się" trzymana na rękach jak szalona (jakby chciała szybko wszystko zapamiętać i poznać, bo szkoda czasu, a pewnie za chwilę ją odłożą i znowu nic nie będzie widać :D :wink: ). A potem oczywiście nie była zbyt szczęśliwa.

Bardzo dziękuję za namiary :D

Co do bramy garażowej to my zamawialiśmy bramę Hormanna w Irdze na Fabrycznej, ale niestety nie mogę powiedzieć nic szczególnie dobrego. Oprócz naprawdę korzystnej ceny to reszta bardzo tak sobie - na bramę czekamy już od połowy kwietnia i na razie dostaliśmy jakiś czas temu bramę zastępczą, ale z resztą cisza :-? Nam w sumie chwilowo się już nie śpieszy, ale jakoś nikt się z nami nie kontaktuje, a "za dwa tygodnie" miało być już wszystko zamontowane.

Kochanie poratujcie,czy nie została komuś cegła pełna?Potrzebuję 1 paletę, zabrakło :cry:

witaj

nam zostało ok. 150 szt ---- cegły PODZAMCZE -----, odstąpie tanio

Jak jestes zainteresowany odbiorem z Długołęki -pisz na priv

Pozdrawiam

MTW1

Witaj MTW1 ! Czy Damro ogołocił Cię ze wszystkich cegieł? Potrzebowalibyśmy chociaż 50 sztuk, a akurat w piątek będziemy HDSem zabierać coś z Długołęki :wink: :D

Serdecznie pozdrawiam :D :D

Jeśli chodzi o drzwi wewnętrzne to my bylibyśmy chętni :D . Niestety coś mi się wydaje, że właśnie na koniec roku się dopiero wyrobimy na gotowe tynki itp., a szkoda byłoby je wcześniej zniszczyć :wink: Tylko czy myślisz, że można byłoby zamawiać w Budusie różne firmy? My chcielibyśmy drzwi firmy Klucz.

To ja tez się podlacze z brama garazowa. W bingo na soltysowicach pracowal kiedys moj kolegal, wiec moze jeszcze jakies znajomosci sa i jakis rabat wiekszy bedzie.

drzwi wewnetrzne planuje robic drewniane u stolarza.

[

To ja tez się podlacze z brama garazowa. W bingo na soltysowicach pracowal kiedys moj kolegal, wiec moze jeszcze jakies znajomosci sa i jakis rabat wiekszy bedzie.

Masz już wyceny ? Mój fachowiec od schodów zaproponował 1000pln za sosnowe . Kolor do wyboru , framuga, montaż.

[

Masz już wyceny ? Mój fachowiec od schodów zaproponował 1000pln za sosnowe . Kolor do wyboru , framuga, montaż.

to dobra cena trzeba doliczyc do tego szyby,

ja jeszcze konkretnie nie rozmawialam o drzwiach, bo to jeszcze daleko przede mna, ale wstepnie jak pytalam to tez byla kwota ok 1tys, ale CHYBA za debowe, stolarz przyjedzie wymierzac parapety (jest gdzies spod Sycowa) to pogadam, tylko nie wiem kiedy przyjedzie, moze w sierpniu.

A zdecydowales sie na te sosnowe?