Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 40,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ivonesca

1708

• Frankai

1578

• Wojty

1469

• BK

1459

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witamy Wszystkich,

zamierzamy wybudować nasze gniazdko w okolicach Wrocławia, a dokładnie w Siechnicach. W związku z tym poszukujemy godnych polecenia ekip budowlanych z Wrocławia, Siechnic, Oławy lub okolic. Bardzo liczymy na Waszą pomoc.

Pozdrawiamy.

Kasia i Mariusz

Spróbuj tutaj: (bezpośredni importer Bogena):

Dachy Bawarii s.c.

Adres: Boznańskiej 8,

63-400 Ostrów Wielkopolski

Telefon(y): 0048. 62 7353175

Fax(y): 0048. 62 7353175

Dziękuję dabell. Zobaczę co mi powiedzą jutro w Lechbudzie, troszke za mało mam policzonych d.skrajnych i gąsiorów. Boję się że każą mi czekać miesiąc na sprowadzenie...

Witamy Wszystkich,

zamierzamy wybudować nasze gniazdko w okolicach Wrocławia, a dokładnie w Siechnicach. W związku z tym poszukujemy godnych polecenia ekip budowlanych z Wrocławia, Siechnic, Oławy lub okolic. Bardzo liczymy na Waszą pomoc.

Pozdrawiamy.

Kasia i Mariusz

Witam sąsiadów. My budujemy sie w Radwanicach. Niestety, co do ekipy nie mogę pomóc, bo budujemy z pomocą rodziny.

kulka i Xena - widzę że mamy podobne problemy, nawet ich " rozwój" jast podobny :-?

Też w dolnej małej łazience mam mieć prysznic, wstępnie miał być otwarty, z jedną ścianką murowaną,

ale chyba wybiorę wariant z dwiema ściankami ze szkła, tzn. ścianka i drzwi :roll:

http://bi.gazeta.pl/im/9/3900/z3900819X.jpg

coś takiego,

tylko nie wiem czy na podłogę pod prysznicem trzeba dawać mozaikę czy można ciąć płytki - gres ???

secam - jak tylko mogę, to kupuję u swoich :p ,

telewizor też kupię za miedzą :lol:

a jakie problemy z dachem ?

Natalia - jak się spisuje pan B. ?

Przyszedł ?

Taka mała sugestia odnośnie kabiny . Rewelacyjnie wygląda, ale w utrzymaniu takich dwóch gładkich szyb może być ciężko. Znajomi taką mają i mają 1 taką gładką szybę , a pani domu "sugeruje" mycie się w wanie. My będziemy mieli zabudowany prysznic i wejściowe drzwi tylko będą szklane ale koniecznie szkło z jakąś fakturą .Na pewno trochę gorzej się będą prezentować, ale ja mam w obowiązach sprzątanie łazienki więc tylko takie rozwiązanie biorę pod uwagę :D

t.

My będziemy mieli zabudowany prysznic i wejściowe drzwi tylko będą szklane ale koniecznie szkło z jakąś fakturą

No wlasnie. To tak jak u nas, tyle ze u nas na bazie koła.

Skad bierzecie drzwi?

Kulko,

w Cortinie na Bielanach ,widziałam wystawioną szybę do kabiny z informacją ,że robią takie na zamówienie na wymiar.Nie wiem tylko czy półokrągłe.Ale może warto sprawdzić.

Pozdrawiam Ania

My będziemy mieli zabudowany prysznic i wejściowe drzwi tylko będą szklane ale koniecznie szkło z jakąś fakturą

Skad bierzecie drzwi?

Kulko,

w Cortinie na Bielanach ,widziałam wystawioną szybę do kabiny z informacją ,że robią takie na zamówienie na wymiar.Nie wiem tylko czy półokrągłe.Ale może warto sprawdzić.

Pozdrawiam Ania

Pytanie skąd drzwi....to jeszcze troche daleko ;-)

Znajomi jakiś czas temu kupowali i dorwali jakiegoś szklarza(podpytam jak mi sie uda to jeszcze napisze). Może nie będzie można cudów wymagać, ale jakieś w miare proste drzwi do których domontuje się zawiasy ,uchwyt do otwierania i uszczelki - jest szansa,że mozna będzie zachować trochę grosza....

t.

Skad bierzecie drzwi?

Kulko,

Pozdrawiam Ania

Pytanie skąd drzwi....to jeszcze troche daleko ;-)

Znajomi jakiś czas temu kupowali i dorwali jakiegoś szklarza(podpytam jak mi sie uda to jeszcze napisze). Może nie będzie można cudów wymagać, ale jakieś w miare proste drzwi do których domontuje się zawiasy ,uchwyt do otwierania i uszczelki - jest szansa,że mozna będzie zachować trochę grosza....

t.

Ewa, my tez potrzebujemy takie drzwi tyle że proste

na Krzemienieckiej jest firma która robi na zamówienie ale za normalne proste drzwi zaśpiewali 2 500 ... :roll:

[No wlasnie. To tak jak u nas, tyle ze u nas na bazie koła.

Skad bierzecie drzwi?

czesc kulka

Widziałam takie drzwi w :

CONREM B

52-437 Wrocław, ul. Karmelkowa 29 p.4

tel. 071 364 32 33

/ oni prowadzą we Wrocławiu drzwi GipsyKings ---------może za drzwi do kabiny nie będą chcieli tyle co za Gipsy Kings :)

03 i 04 lipca----brak prądu ponoc na Karmelkowej ------mają miec zamknięte

pozdr

MTW1

Mam do odsprzedania 120 szt. cegły z cegielni hoffmanowskiej, francuskiej postarzanej.

Wygląda tak: http://galeria.wozik.com/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pos=11

(jeszcze bez impregnatu i docelowych fug).

Na mój barek (110 cm wysokości i 170 cm dlugości) poszło ok 84 sztuki - wiec da sie ztych 120 sztuk wybudować drugi duży barek.

Chętnych zapraszam na priv.

kulka !

Świetnie wygląda ten murek ----------------------nawet nie przypuszczałam , że ta cegła będzie się tak fajnie prezentować.

Piszesz, że nie ma docelowej fugi -----------------a jakiego kolou ona będzie ?

Piaskowa ? I jaką dajesz

/ U mnie dzisiaj też mają zacząć stawiać murek z cegły rozbiórkowej - kupiłam barwnik do zaprawy ------------żeby wyszedł kolor zaprawy przypominającej wapienną starą niemiecką -----------zobaczymy co z tego wyjdzie

pozdr

MTW1