Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 40,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ivonesca

1708

• Frankai

1578

• Wojty

1469

• BK

1459

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No to mnie zmartwiłeś, bo jako jedyni na razie mają w ofercie wystarczająco szerokie okno tarasowe z HKsem (lub czymś podobnym :wink: ). Potwierdzam jednak, że ja też czekam na wycenę już 2-3 tydzień...

Czyli nie ja jeden czekam.... :)

Zajrzyj do Empolu na ul Zgodnej (wzw Szpitala na Traugutta) maja tam na wystawce ładne duże drzwi pcv przesuwne a wycenę dostałem od nich po 12 godzinach

TS147, secam - coz mogę powiedziec o MS Karfil - u mnie z niczym sie nie spozniali, wszystko było na czas, terminowo, solidnie, bez obsuwy, z kontaktem mailowym i telefonicznym na bieżąco-nie mogę złego slowa powiedziec ani jednego.

Może na zły moment trafiłem pierun wie :roll:

widzę że spotkanko w Spiżu się udało :-)

Udane Udane - szkoda ze reszty nie było :cry:

Grupo droga! Z rodziną najlepiej wychodzi się.... :evil: Wczoraj wpadli z nieoczekiwaną wizytą i tak siedzieli, siedzieli, siedzieli :evil: Na moje sugestie, ostentacyjne ziewanie nie reagowali i zebrali się dopiero wieczorem. Tak miałam ochotę przyjść na spotkanie! Mam nadzieję, że następnym razem nic nam nie pokrzyżuje planów i spotkamy się w ryneczku.

kulko Twój argument odnośnie kotka jest bardzo racjonalny i będę nad nim myślała. A z info o obwodnicy to po prostu miód na moje serce :D (jak powstanie to przestaną przed moim domem jeździć tiry!)

reszta była, tylko albo ślepa albo nie w tym spiżu co trzeba :(

przyszliśmy o 16 ..głucho

poczekaliśmy do 17 prawie... głucho... na żadnym stole nie widać Muratora, no i padło podejrzenie że może nie na 16.00 tylko 18.00. No i pojechaliśmy do domku :roll:

o której byliście w Spiżu?

Grupo droga! Z rodziną najlepiej wychodzi się.... :evil: Wczoraj wpadli z nieoczekiwaną wizytą i tak siedzieli, siedzieli, siedzieli :evil: Na moje sugestie, ostentacyjne ziewanie nie reagowali i zebrali się dopiero wieczorem. Tak miałam ochotę przyjść na spotkanie! Mam nadzieję, że następnym razem nic nam nie pokrzyżuje planów i spotkamy się w ryneczku.

Czekaliśmy, czekaliśmy....

Ale wiemy co znaczą najazdy rodzinki więc.... cóż.... do następnego.

reszta była, tylko albo ślepa albo nie w tym spiżu co trzeba :(

przyszliśmy o 16 ..głucho

poczekaliśmy do 17 prawie... głucho... na żadnym stole nie widać Muratora, no i padło podejrzenie że może nie na 16.00 tylko 18.00. No i pojechaliśmy do domku :roll:

A to jest kilka Spiżów??? :o :o :o

Pierwsi byli o 16.00 Hania i Rafał i z tego co wiem gruby egzemplarz Muratora na stoliku postawili.

Widoczny na zdjęciach !!!

Reszta dochodziła z opóźnieniem do 18 a może nawet dalej.

No szkoda, że nie znaleźliście.

:(

Ale żałuję, że się z Wami nie spotkałam :( .

Widziałam się za to z Secamem przed spotkaniemi :-). Mam nadzieję, że pozdrowił grupę :-) ode mnie.

Niestety moje przewidywania się spełniły - dzisiaj byłam z córą u lekarza - wiatrówka jak się patrzy. Wczoraj jeszcze nie było widać, ale nie chciałam zrobić kuku i przynieść zarazków - i jak widać dobrze zrobiłam, bo na spotkaniu były maluszki.

My koło 17 a reszta faktycznie troszkę później

Bylismy przy stoliku w samym rogu najbliżej placu solnego

Szkoda, może następnym razem.

Mam nadzieję, że następnym razem nic nam nie pokrzyżuje planów i spotkamy się w ryneczku.

więc.... cóż.... do następnego.

Czyli rozumiem następne spotkanie za tydzień :wink:

Ale żałuję, że się z Wami nie spotkałam :( .

Widziałam się za to z Secamem przed spotkaniemi :-). Mam nadzieję, że pozdrowił grupę :-) ode mnie.

Niestety moje przewidywania się spełniły - dzisiaj byłam z córą u lekarza - wiatrówka jak się patrzy. Wczoraj jeszcze nie było widać, ale nie chciałam zrobić kuku i przynieść zarazków - i jak widać dobrze zrobiłam, bo na spotkaniu były maluszki.

Pozdrowił, a jakżeby inaczej. :lol: :lol:

Dziękujemy za pozdrówka ale i tak żałujemy, że face to face nie udało się spotkać.

Wracajcie do zdrowia to nadrobimy zaległości.

kulko Twój argument odnośnie kotka jest bardzo racjonalny i będę nad nim myślała.

Mysl mysl:) Daj znac jakbys potrzebował omocyw podjęciu decyzji:)

A z info o obwodnicy to po prostu miód na moje serce :D (jak powstanie to przestaną przed moim domem jeździć tiry!)

Na moj takze. Wprawdzie nie ze wzgledu na TIRy, ale mam dosyc tych korków i tracenia w nich czasu..

Tak myślałem, spotkanko odbyło się.

Bardzo mnie to cieszy :)

Mocno się nie martię, że mnie nie było, bo skoro było miło, to i kolejne się odbędą :D

A jeśłi się nie udało, to jest jeszcze grupka osób, która zapewne sama chce sprawdzić czy spotkane może się udać 8)

Tak więc - co sie odwlecze to nie uciecze. Ufam wrocławskim klimatom otwartości jej tubylczej ludności na propozycje i z cierpliwością snajpera czekam na kolejny termin 8)

Gdy Państwo piliście piwko w Spiżu, ja leżałem na molo nad jezorem Gim - nie było takiej siły, któreaby mnie w ten jeden dzień pogody wyrwać mogła z objęć Warmii. Wyruszyłem do Wrocławia w nocy i spóźniłem się dziś do pracy :D - no cóż :oops:

Secam , TS 147

my mamy okna z firmy Pol Okno i jesteśmy zadowoleni z produktu i obsługi. Namiary na ich stronie:

http://www.polokno.pl/o_firmie.htm

Jeśli będziecie chcieli namiary bezpośrednio do właściciela (czasami warto) to napiszcie.

Pozdrawiam

agnieszka

Dzięki, na pewno sprawdzę. Braliście od nich okna z roletami czy tylko okna?

Pzdr,

TS