Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 40,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ivonesca

1708

• Frankai

1578

• Wojty

1469

• BK

1459

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ludzie co się porobiło mam własnego elektryka:)

ale faktycznie ja obeznana jestem w jego temacie - bo aktualnie smazy się nad morzem dlatego nie odbiera - jeszcze chyba tydzień ma tej zasmażki.....

a drewno opałowe - jestem równiez zainteresowana i to na dwa domy... debina, jesionina, grabina itede, ...to co....szukamy?

Witam Forumowiczów,

Bardzo fajne zdjęcia ze spotkania, bardzo żałuję ze nie przyszliśmy,

ale sposób skrócić odwiedzin u stesknionej mamy.

Tym bardziej żałuję, że jasne pszeniczne ze Spiża jest najlepszym piwkiem i jedynym we Wrocławiu.

Ale widzę, ze istnieje temat okien, byłbym zainteresowany dołączeniem do kogoś w celu zwiększenia rabatu, dopiero leję strop, ale okna to chyba już niedługo?

Wlasnie okna montuje się zaraz po ukonczeniu dachu, nie mylę się?

Ktoś mi polecał jakiegoś producenta z Szewc kolo Wrocławia, ktoś słyszał o nim.

pzdr

bzyk

halszka.ka

Ja byłabym zainteresowana tematem drzwi DRE. Tylko, że ja w proszku jeszcze jestem, tzn chłopaki próbują w tym upale położyć mi dach i nie umrzeć... Zanim zrobię instalacje, tynki, wylewki... Realnie to chyba zimą tych drzwi będę potrzebować. Jak długie są terminy realizacji? Jeśli będzie grupowe zamówienie, to może mi na końcu dostarczą albo gdzie na magazynie przetrzymają? Akcja też w Budusie?

My mamy bardzo podobną sytuację, ale chętnie bym się zapisał na taką akcję około jesieni/zimy.....jeden duży znak zapytania - na co będzie nas stać o tej porze roku....przez te podwyżki może się okazać że nie koniecznie właśnie na te drzwi - choć są b.ładne

No cóż, ja się będę musiała śpieszyć z zamówieniem drzwi,

termin realizacji zamówienia to, uwaga :

20 tygodni !!! :o :evil: :cry:

więc jeśli komuś się zdawało że ma dużo czasu,

to należałoby zweryfikować swój stan wiadomości :wink:

Daro_K - link do drzwi Dewro linia Nova

http://www.lakbud.pl/index.php?top=3&gr=481

Hej,

szkoda, ze az tak duzo osob nie dotarlo na spotkanie,

ale widze,z e nie sztuka bylo wydostac sie z domu czy miec chwile wolnego czasu

(czyt. nie byc zarzuconym gosciami), ale odnalezc w Spizu grupe ludzi, ktorzy

co drugie slowo mowili: budowa, strop,okna, miski, kredyt itp ;)

Naprawde szkoda ... A najbardziej to chyba Nadula niemogla sie pogodzic z brakiem

Kamilka... Wprawdzie patrzyla katem oka na synka Trabiego, ale co milosc to milosc. Widac Kamilek jest niezastapiony ;)

Jesli ktos nie wierzy w szczerosc tych uczuc to prosze:

http://images28.fotosik.pl/30/05beb4b6e700c0b5med.jpg

http://images27.fotosik.pl/30/99223afa9a05522fmed.jpg

Dabell

ojoj, wiatrówka, no nie zle. I do tego jeszcze latem...

Wspolczuje :(. A w wiesz, ze sie do CIbie nawet wybieralam.

Trudno, spotkamy sie jak sie wykurujecie :D

DUZO ZDRÓWKA

A co do naszego forumowego pchlego targu - i u mnie cos sie znalazlo....

MAMY NA STANIE:

ponad 30szt. profili CD60/4m

niezly zbiorek (czyt. dokladnie niezliczony):

pret mocujacy 250

łącznik krzyżowy 60/60

wieszak płaski ES60/125

wieszak obrotowy ze spreżyna

łącznik wzdłuzny

Mi zostalo jeszcze ok 4 wiadra tynku silikonowo-akryowego Terranovy w kolorze 120C.

P.S. możemy jakoś w naszym watku założyć taki przyklejony post pt. "Pchli Targ" jak to łasnie Wojty nazwała? I każdy kto coś ma do oddania po budowie mógłby tam to wpisać, a poszukujący wiedzieliby gdzie zaglądać bez konieczności przekopywania masy postów.

Co Wy na to?

ELEKTRYK POTRZEBNY OD ZARAZ

Xeno, Twoj :) Pan Kocot, (mam namiary od swojej tesciowej na niego :o :o :o ) nie odbiera telefonów), wlasnie sprawdzam elektryków i przez przypadek okazalo sie ze to ten sam pan Mietek :0

wiec szukam dalej zeby miec jakies rozeznanie. Grupo, poratujcie jakimis namiarami pls!!!!!

na zdjeciach ze spiza rozpoznaje tylko Agnieszke per SCUR i jej męża, podpiszcie prosze te zdjecia.

nastepnym razem sie zjawie (obiecuje) chociaz widzieliscie moja mordke na zdjeciu z kałachem jak dzielnie bronilam domu Agniechy

z ogłoszen parafialnych, mam do sprzedania (TANIO) steple (ok 300szt) i (ok. 13 palet ytonga 36,5. -jesli ktos chetny zapraszam na priv.

Szanowny Pan Kocot był na urlopie a dzisiaj wchodzi do mnie i z robotą całej instalacji. Z tego co mówił na początku sierpnia zaczyna następne dwa domy także ma roboty full. :D