Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Angelika

Już mam kredyt w Kredyt Banku :lol: Jak dotąd jestem bardzo zadowolona. Oddział 50m od mieszkania. Formalności poszły szybko, jak wyszedł jakiś problem, to zaraz pogłówkowali, jak go rozwiązać. Teraz transze wypłacają na czas i bez problemów. Nie wiem tylko czy to podwyższenie kredytu też będzie takie łatwe :-? Zajmę się tym po wakacjach...

Daro, ty prowokator jesteś :D Info o przedszkolu na priva poszło, wg życzenia

Powiem szczerze, że teraz mają lepsza ofertę niż mieli wczesniej, więc myślę, że nie będzie tak źle.

A gdzie mają swój oddział we Wrocławiu, bo wszystko wskazuje na to, że nie dostaniemy podwyżki w PKO BP. Może tam uderzymy. Znacie jakieś chwyty, żeby uzyskać podwyżkę kredytu. Powód: brak zdolności kredytowej. :cry: :cry: :cry:

1. III Oddział we Wrocławiu Filia nr 2 we Wrocławiu

50-525, Wrocław, ul. Gliniana 40

telefon: (0-71) 336 94 10, 336 96 87

faks: (0-71) 336 98 51

godziny obsługi klientów: Pon.-wt 08.00-15.00; śr-pt 11.00-18.00

Uwagi:

2. IV Oddział we Wrocławiu

50-950, Wrocław, ul. Ofiar Oświęcimskich 41/43

telefon: (0-71) 364 81 10 (18, 20, 22, 23, 24)

faks: (0-71) 364 81 13 (14)

godziny obsługi klientów: Pon.-pt 08.00-17.00

Uwagi:

3. I Oddział we Wrocławiu

50-069, Wrocław, ul. Ofiar Oświęcimskich 19

telefon: (0-71) 302 62 10

faks: (0-71) 302 62 13

godziny obsługi klientów: Pon.-pt 08.00-17.00

Uwagi:

4. I Oddział we Wrocławiu Filia nr 6 we Wrocławiu

50-047, Wrocław, Pl. Legionów 15

telefon: (0-71) 347 22 13 (14-16)

faks: (0-71) 347 22 11

godziny obsługi klientów: Pon.-pt. 11.00-18.00

Uwagi:

Jeszcze jest na Solnym.

Na Glinianej jest bardzo przyjemna Pani, u niej byliśmy. Na Solnym tez fantastyczna Pani, akurat zastępowała kolegę, a mimo to pełna kompetencja.

Po tych drastycznych przejściach z Millenium ten bank robi na mnie niesamowite wrażenie.

• Odpowiedzi 40,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ivonesca

1708

• Frankai

1578

• Wojty

1469

• BK

1459

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak jak wczoraj obiecałam chwalę sie świeżo położonym tynkiem. Jeszce bez cokołu ale już i tak bardzo nas cieszy.

Wojty cieszę się, że Wam się podoba.

Bardzo dziękuję za Twoją opinię. Przekażę pochwały wykonawcy, a co ?, niech chłopak wie !!!

A oto mój domek w nowej szacie:

Od frontu:

http://images27.fotosik.pl/42/8b78d5be0d7ee5fe.jpg

hihi, kolorystykę mamy bardzo podobną. Nasz jeszcze nie ma tynku, ale już niedługo. Jeszcze jedna noc, jeszcze jeden dzień, a tynk na ściankach znajdzie się :-)

http://images30.fotosik.pl/42/8e37f0862f0af669.jpg

i od ogrodu:

http://images27.fotosik.pl/42/65e7d24940539938.jpg

http://images29.fotosik.pl/43/2766d01328d4c6ac.jpg

Mamy identyczną kolorystykę ;-)

Podjazdy dla niepełnosprawnych - planujecie?

Ja przemyśałem temat i od garażu do wejścia do domu (układ mam podobny do prezentowanego przez scur) robić będe podjazd dla wózków nie tylko inwalidzkich. Od strony ogrodu na moim dużym tarasie też zrobię miejsce, aby swobodnie możnabyło wózkiem zjechać na trawkę lub ściężkę.

Mam nadziję, że nie jedna dzidza mi na świat przyjdzie, więc ułatwi mi to dodatkowo życie. A gdyby przybył do mnie gość na wózku to będzi mi miło jak będzie się czuł u mnie swobodnie.

:D

Angelika

dzięki serdeczne, ten na Glinianę też mi najbardziej pasuje.

Zobaczymy, jeśli PKO BP nie da nam podwyżki to na pewno tam uderzymy i zobaczymy co oni na to.

przecież muszę się jakoś wprowadzić, a tu kasy nie ma

Niby mają dość wiarygony kalkulator - sprawdź. Wtedy będziesz wiedzieć na czym stoisz :-)

http://www.kredytbank.pl/klienci_indywidualni/kalkulatory_kredytowe/

ja mam akurat z Solnym niemiłe doświadczenia, bo jestem Kleintką oddziału na Chrobrego i pani z SOlnego wczoraj nie chciała mnie obsłuzyć :-? więc nie jest tak słodko w tym KB, generalnie wybierz sobie oddział blisko, bo wszystko trzeba załatwiac w tym oddziale gdzie jestes przypisana

Angelika - cudny po prostu cudny, strasznie zazdroszczę - tak przy okazji robicie cokoły schodkowo czy równo ze ścianą nad cokołem (nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi)

ja mam akurat z Solnym niemiłe doświadczenia, bo jestem Kleintką oddziału na Chrobrego i pani z SOlnego wczoraj nie chciała mnie obsłuzyć :-? więc nie jest tak słodko w tym KB, generalnie wybierz sobie oddział blisko, bo wszystko trzeba załatwiac w tym oddziale gdzie jestes przypisana

Angelika - cudny po prostu cudny, strasznie zazdroszczę - tak przy okazji robicie cokoły schodkowo czy równo ze ścianą nad cokołem (nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi)

Mozliwe, w każdym bądź razie na mnie w porównaniu z ostatnimi wojażami z Millenium i wogóle innymi bankami wywarli dobre wrażenie. A jak to będzie do końca - okaże się później.

A domek, to nie mój, tylko cytowałam i opisywałam, że mamy bardzo podobną kolorystykę.

A skoro ju z jesteśmy przy kominkach, to czy wiecie jakie będziecie mieć piece?

my będziemy mieć na ekogroszek z zasobnikiem, robiony przez wujka mojego małża

Piec robiony? :-) A jakiej to firmy?

żadnej, po prostu wujek mojego chłopa robi jakieś takie różne rzeczy

pieców zrobił już kilka i wiem, że działają

Też na początku się bałam, bo samoróbka jakoś tak do mnie nie przemawia

scur!

Fajnie! To są dwa odcienie tynku, czy w tym oświetleniu tak wyszło? Jeszcze raz gratuluję manualnie uzdolnionej rodziny... Mój Pan Koala to sprawnie posługuje się wyłącznie klawiaturą i pilotem :lol: Chociaż ostatnio spacyfikował ręcznie stado chwastów na działce. Może się rozkręci :lol:

U mnie komplikacje. Ślubu nie będzie, czyli przyszłego szwagra też do robienia ocieplenia może nie być :oops: Skandal rodzinny dopiero co się wydarzył, więc nic nie wiadomo...

Zuch- też jestem klientką KB na Chrobrego. Kłopoty mam z logowaniem sie w innych miastach, jak mi do głowy tam przyjdzie wziąść większą kasę.

scur

Śliczna elewacja :D

Musze męża wysłać na przeszkolenie, bo na drugi rok sam też bedzie kładł tynk. W tym roku razem z tatą i kuzynem zrobili ocieplenie i przygotowali pod tynkowanie, ale niestety kasy na tynk już nie starczyło :(

Magda

Po drodze macie do nas więc zapraszam i dziękuję za uznanie. :)

Mozliwe, w każdym bądź razie na mnie w porównaniu z ostatnimi wojażami z Millenium i wogóle innymi bankami wywarli dobre wrażenie. A jak to będzie do końca - okaże się później.

A domek, to nie mój, tylko cytowałam i opisywałam, że mamy bardzo podobną kolorystykę.