Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

scur!

Fajnie! To są dwa odcienie tynku, czy w tym oświetleniu tak wyszło? Jeszcze raz gratuluję manualnie uzdolnionej rodziny... Mój Pan Koala to sprawnie posługuje się wyłącznie klawiaturą i pilotem :lol: Chociaż ostatnio spacyfikował ręcznie stado chwastów na działce. Może się rozkręci :lol:

U mnie komplikacje. Ślubu nie będzie, czyli przyszłego szwagra też do robienia ocieplenia może nie być :oops: Skandal rodzinny dopiero co się wydarzył, więc nic nie wiadomo...

Zuch- też jestem klientką KB na Chrobrego. Kłopoty mam z logowaniem sie w innych miastach, jak mi do głowy tam przyjdzie wziąć większą kasę.

Oczywiście jeden odcień a to słoneczko jakoś tak nam te kolory przedstawiło. :wink: Ale w rzeczywistości oddają kolor taki jaki jest.

Robiliśmy wszystkie te zdjęcia w jednym czasie a spójrz na niebo. Na zdjęciach przodu niebo bladziutkie, że prawie go nie ma a na zdjęciach od ogrodu niebo taaaakie piękne.

A Pan Koala to z czasem na pewno sie rozkręci. :wink: :p

• Odpowiedzi 40,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ivonesca

1708

• Frankai

1578

• Wojty

1469

• BK

1459

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

GRATULUJĘ TYNKU - PIĘKNIE WYSZŁO -

gratulacje dla fachowców - może polecisz i dasz namiar HEHE :D :D :D :D

NAMIAR? - NIE MA SPRAWY! Chłopaki, widzę, mają wzięcie. :o POlecam z czystym sumieniem.

A i Piękne zdjęcia - bardzo podoba mi się to z gałązkami na pierwszym planie :) (to powyżej) No i pięknie zmniejszone ;)

Zdjęcia to już moja zasługa a gałązki - zasługa mojej sąsiadki. :)

scur - do Ciebie oczywiśćie i to oczywiście Twoja piękna elwacja :)

mtw - i Twoja też

a problemy z logowaniem wyglądają tak: przychodze na Solny i coś od nich chcę, pani dzwoni na Chrobrego pół godziny żeby jej przefaksowali moją kartę wzrou podpisu, dobrze jak ktos tam odbierze

Bardzo proszę wszystkich o pomoc!

Moja znajoma przeszła bardzo ciężką operację w czasie której straciła dużo krwi. Konieczne jest jej przetaczanie... potrzebna grupa to "0 Rh-", lekarze powiedzieli niemal że jeżeli do piątku nie zdobędziemy krwi to Danuty nie będzie...

Ja mam O, ale RH+. O Rh- to chyba krew, którą najciężej zdobyć :( .

PZdr,

TS

:lol:

Ten 500 post z dedykacją dla sąsiadów Wojty

Scur

elewacja sliczna!!!!! Widzialam! Naprawde i wiecie, ja sie zawsze co czegos doczepie, ale tym razem nie mialamdo czego :D. Jak sie moje miski nie zjawia to bede musiala porozmaiwac z twoim bratem ;).

Dziękuję koleżanko, od takiej "czepialskiej" to tym bardziej miło słyszeć.

:)

Bylam dzisiaj poogladac komiki na Zmigrodzkiej, no i wyszlo na to ze z ich oferty to mi tylko moglby Hajduk pasowac :-? - ma szybe boczna i bezposrednie doprowadzenie powietrza, no i dostateczna moc. Tylko on jest w cenie Sparterma z szyba boczna :o .

niestety wybory nie są łatwe i najgorsze, że podjąć decyzje musisz sama. :roll: :roll:

Też mnie już czasem od tego wybierania głowa boli. Ale jak poteem widzę efekt to od razu przestaje.

Bylam tez na stronie http://www.e-kominki.pl i z tego co na szybko poaptrzylam to np. wklady Blanzek maja taniej. Do tego pisza, ze mozna negocjowac cene. Tyle ze maj atroche may wybor firm. Jutro postaram sie przedzwonic do nich i wiecej sie dowiedziec.

I co tam po tel wywiadzie?? Jakieś zmiany??

Czekam na odp. Jeśli możesz do 15-ej byłoby fajnie.

Czy piątek na wyjazd odpowiadałby Ci ??

a to ja też się pochwale elewacją .................../juz prawie skończona ---zostało tylko położenie tynku żywicznego z przodu budynku /

MTW1

SLiczna kolorystyka! Dokladnie o takiej myślę z żoną :) - jaki to kolor tynku (okna dębowe?)?

Pzdr,

TS

---WITAJ

okna złoy dąb / okleina oczywiscie :) /

tynk ---weber terenova ---121d ----

opaski wokół okien i drzwi o ton ciemniejsze ---------121c

mtw1

scur

Śliczna elewacja :D

Musze męża wysłać na przeszkolenie, bo na drugi rok sam też bedzie kładł tynk. W tym roku razem z tatą i kuzynem zrobili ocieplenie i przygotowali pod tynkowanie, ale niestety kasy na tynk już nie starczyło :(

Magda

Po drodze macie do nas więc zapraszam i dziękuję za uznanie. :)

Wpadniemy po instrukcje :) oczywiście wcześniej sie umówimy :lol:

a to ja też się pochwale elewacją .................../juz prawie skończona ---zostało tylko położenie tynku żywicznego z przodu budynku /------

Gratulacje mtw1 - śliczna elewacja. A mogę się dopytać z czego cokół, bo jakos dopatrzeć sienie mogę ??

dzięki ....

opaska bedzie z tynku żywicznego / nazywają go rónież marmolit / takie małe kuleczki ---u mnie brązowo -czarne + 10% wrzuciłam żółtego ----

--/-w Budusie przy Brucknera --mają takiej firmy-- chyba Lico --że sami możecie kolor sobie stworzyc jaki chcecie /

/ Z TYŁU JUŻ ZROBIONA -----ale z tego ujęcia nie widać ....bo taras wypuszczony / i tu nie robimy /

pozdr

MTW1

a to ja też się pochwale elewacją .................../juz prawie skończona ---zostało tylko położenie tynku żywicznego z przodu budynku /------

Gratulacje mtw1 - śliczna elewacja. A mogę się dopytać z czego cokół, bo jakos dopatrzeć sienie mogę ??

dzięki ....

opaska bedzie z tynku żywicznego / nazywają go rónież marmolit / takie małe kuleczki ---u mnie brązowo -czarne + 10% wrzuciłam żółtego ----

--/-w Budusie przy Brucknera --mają takiej firmy-- chyba Lico --że sami możecie kolor sobie stworzyc jaki chcecie /

pozdr

MTW1

W takim razie wiem jakie bo widziałam takie u Kulki. Dokładnie taki kolor jak ma Kulka pasowałby idealnie do mnie. Dzięki za info. A to to ma jakiś nr czy symbol ?? Czy tylko mówisz że czarno-brąz z 10% żóltym. I skąd wiedziałaś że 10% to właśnie dobrze będzie?

Bylam tez na stronie http://www.e-kominki.pl i z tego co na szybko poaptrzylam to np. wklady Blanzek maja taniej. Do tego pisza, ze mozna negocjowac cene. Tyle ze maj atroche may wybor firm. Jutro postaram sie przedzwonic do nich i wiecej sie dowiedziec.

I co tam po tel wywiadzie?? Jakieś zmiany??

Czekam na odp. Jeśli możesz do 15-ej byłoby fajnie.

Czy piątek na wyjazd odpowiadałby Ci ??

ja również czekam na odpowiedź w sprawie kominków, bo chciałabym mimo wszystko jak najszybciej to sfinalizować