Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 40,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ivonesca

1708

• Frankai

1578

• Wojty

1469

• BK

1459

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

z wybrac:

Filipka?

Wady:

brak bezposredniego doprowadzenia powietrza

model ktory mi sie bardziej podoba (jest bardziej nowoczesny) jest malej mocy - ok 11kW, no i zeby dostac sie do szuflady trzeba otworzyc drzwiczki :-?

Zalety - hmm, cena??

Kulka, a ty jaki model wybralas?

Mam 600 ST. Ma beposrednie podłaczenie powietrza i nie trzeba niczego otwierac zeby dostac sie do popielnika. Jest szufladka na dole moge ja sobie opróznic, otworzyc be otwierania drzwiczek.

Byłam w piątek u czerwińskeigo i powiedział mi że 600 ST (tego mi polecał i na tym sie skupiliśmy) ani żaden innymodel Phillipppe nie mają beposredniego szczelnego podłaczenia powietrza z zewnątrz. No to co tu jest grane ???

jesteś pewna, że macie szczelne dopięcie z zewnątrz ??

:o :o :o

Mi mowila o tym pani ;)

Zuch swego czasu również szukaliśmy szamba tymczasowego bo w perpektywie mamy mieć kanalizację i..... niestety nic nie znalazłam. Zbiorniki betonowe są drogie (ok 3-4 tyś) tak samo jest z tymi z tworzyw sztucznych. Niestety nigdzie nie trafiłam zbiornika z demobilu. Owszem raz gościu nam zaproponował zbiornik 4m3 za 1000 zł ale jak doliczyłam transport i jego podłączenie wyszło ok 2000 tyś i dałam sobie spokój. Zrobiliśmy POŚ i zapominam o kanalizacji i opłatach za nią na jakieś 10 lat (nie licząc kosztu bakterii i wywózki raz na rok 2m3)

xena, scur,smiejus kuchnie u Wojty i u mnie robiła ta sama babka. Namiary miałam od znajomych. Babka nie ma strony internetowej działa wyłącznie z polecenia. Widać, że to działa ponieważ obecnie ma terminy realizacji ok. czterech miesięcy (wiem bo czeka na meble mój brat :D ) tel. 609300989

Moja kuchnia:

http://foto1.m.onet.pl/_m/bf974e975d117c5471234cafe04400d9,5,19,0.jpg

http://foto1.m.onet.pl/_m/bb1a292debea29d9d7f684a3e1cf74a1,5,19,0.jpg

http://foto1.m.onet.pl/_m/2d8b68a265214f1c1418510f42784895,5,19,0.jpg

Zuch

Moja kuchnia:

http://foto1.m.onet.pl/_m/bf974e975d117c5471234cafe04400d9,5,19,0.jpg

http://foto1.m.onet.pl/_m/bb1a292debea29d9d7f684a3e1cf74a1,5,19,0.jpg

http://foto1.m.onet.pl/_m/2d8b68a265214f1c1418510f42784895,5,19,0.jpg

JEŻU ...... PIĘKNA

Czy Ta Pani to tylko projektuje czy robią całą zabudowę finalnie ??

Betty

dzieki zapodanie nr bo ja szukam komorki (z numerem) i cos nie moge jej znalezc , grrr

Secam

Betty, z to co pamietam miala swoj projekt, ja tylko mniej wiecej wiedzialm co chcialam, ale pani w razie czego pomoze, jest po architekturze - tak mowila.

Scur

spokojnie, narazie zastanawiam sie juz nad 2 wkladami - Filipek i Hajduczek(chyba blizej mi do Filipka, ze wzgledu na cene) , Supra po opowiesciach Secama juz mi si emniej podoba ;). Krde musze podejsc jeszcze ze slubnym - glownym sponsorem ;).

Ktos pisal o grdzeniu sie z od rowu melioracyjnego - ja sie grodzilam, a co? :D

xena, scur,smiejus kuchnie u Wojty i u mnie robiła ta sama babka. Namiary miałam od znajomych. Babka nie ma strony internetowej działa wyłącznie z polecenia. Widać, że to działa ponieważ obecnie ma terminy realizacji ok. czterech miesięcy (wiem bo czeka na meble mój brat :D ) tel. 609300989

Nie pytałam o kuchnię ale fajnie wiedzieć. :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink:

narazie zastanawiam sie juz nad 2 wkladami - Filipek i Hajduczek(chyba blizej mi do Filipka, ze wzgledu na cene) , Supra po opowiesciach Secama juz mi si emniej podoba ;). Krde musze podejsc jeszcze ze slubnym - glownym sponsorem ;).

:D

To znacznie zmienia bo jesli Hajduczek to z nami a jeśli Filipek to ju nie. A ja jutro chciałabym finalizować.

Dlatego tak już dopytuję i ponaglam

:roll: :roll:

Scur,

a moze sprobowac kupic wasze Tarnawy przez te firme na Kraowskiej? :roll:

Hmmm, a slyszalktos cos o Blanzekach???

Oni na Krakowskiej nie prowadzą Tarnawy.

Blanzeki - słysząłm że gorsza półka jakościowo. Od sprzedających, którzy mieli je w sprzedaży obok innych. Blanzeki wymieniali na końu.

wojty

czy mogłabym prosić cię o namiar na twardogórę

Wojty Czy ja też nieśmiało mogę prosić 8)

Czy ja tez się mogę podpiąć pod prośbę?

Betty podala przed chwila namiar :) - mialysmy tego samego wykonawce :)

Dzięki. Cztery miesiące to trochę długo, ale czego się nie robi dla jakosci? :-P

Nie pytałam o kuchnię ale fajnie wiedzieć. :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink:

Masz rację- pytał secam :p

Angelika co do jakości nie jest to górna półka w meblach :D Głównym atutem jest ich stosunek ceny do wyglądu :lol:

Masz rację- pytał secam :p

Przeciez i tak nie sa to meble na całe życie. za parę lat się je zmieni.

Tak samo mój brat - znawca armatury lazienkowej uczula mnie, by nie kupowac drogiego panela prysznicowego, bo i tak wszystkie pofunkcjonuja tyle samo, bez względu na to czy sa kupinoe za 2000 czy 10 000 zł, bo i tak dysze zostaną zatkane kamieniem z twardej wody.

Angelika co do jakości nie jest to górna półka w meblach :D Głównym atutem jest ich stosunek ceny do wyglądu :lol: