Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

gagata - oczywiście :-) sama też skorzystałam z adresów podawanych na forum, np. http://www.altavista.com/image/default lub http://www.muller-godschalk.com/emoticon.html lub http://home.wanadoo.nl/de.animaties/engels.htm

albo zagadnij w kawiarni - tam ludzie sypią takimi adresami :-)

pozdrawiam

PS.

Na spotkaniu u mnie była mowa m.in. o Twoim tarasie :wink:

• Odpowiedzi 40,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ivonesca

1708

• Frankai

1578

• Wojty

1469

• BK

1459

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hey,

ponieważ rozważam zlecenie wykonania kuchni stolarzowi szukam informacji o sklepie we Wrocławiu, gdzie można nabyć dobre okucia i inne akcesoria kuchenne (prowadnice bluma, systemy cargo, zawiasy, itp.). Może ktoś z Was zna takie miejsce?

Co do robót u mnie, to właśnie kładziona jest kanaliza i równane ściany w łazience pod glazurę.

A propos, wiecie gdzie można "tanio" kupić stelaże podtynkowe geberita (na Avicenny zaśpiewano mi 1500 za komplet Duofix do miski klozetowej i bidetu) :evil:

Serdeczne pozdrowienia

Cześć ludziska !

Witam po zmianie łacza na Neostradę :) :p

Gagata , Iwiny potwierdzam , w Brochowie wjechać w ul. Koreańską , do końca ( niemal droga się kończy) i już jesteście w szkółce ( po lewej stronie)

Sławek , kupiłem takie cuś na Niskich Łąkach , ale trzeba mieć cierpliwość. W marketach sprzedają tanio, ale ...

Ivon, pozdrówki :)

Hey Smoku :D

czy "mieć cierpliwość" oznacza, że nie maja nic na składzie i wszystko sprowadzają na zamówienie? Jak się ten sklepik nazywa?

W supermarketach na pewno nie będę kupował, bo potrzebuję prowadnic z dopuszczalnym obciążeniem do 15 i 45 kg. (krzynka piffka i woda mineralna :lol: ).

Pozdrowienia

u mnie może dziś skończy się malowanie :-)

i jesli tylko dostane wreszcie kredyt - zakładam ogrzewanie i si e przeprowadzam :-)

A ja już MAM ogrzewanie !!!!!!!!!!!! Moja pompa ciepła "zaskoczyła" od razu i jest cieplutko :D Śmiesznie jest, nie ma kaloryferów, podłoga jest zimna (tak ZIMNA) a jest ciepło, czary mary. Strasznie sie cieszę, że po tak długim okresie oczekiwania i niepewności wszystko się zrealizowało tak jak sobie to wyobrażałem. Teraz oczekuję jeszcze tylko na jakiś mróz, gdzies tak -20 albo -30 stopni aby upewnić się w 100% że wszystko gra ! :D

cześć Ptaszki !

Hadraadae , trafiłaś, lubię łazić po takich śmieciowiskach, to trochę jak polowanie :)

Na Niskich Łąkach "prywatni importerzy" sprzedają to co Niemiec wyrzucił na śmietnik, ale można czasem coś fajnego znaleźć ;)

Dobrzykowice, jestem ciekaw tych cudów :p

Jolana, jeśli działki sprzedawała gmina, to można domagać się, by zapewniła dojazd, jeśli osoby fizyczne, zapomnij o gminie i podwijaj rękawy. Na szczęście w Twoim rejonie nie problem o kamień, tłuczeń, czy coś takiego

Jak zwykle pozdrawiam Ivonę (przyłącza się Owieczka)

Witajcie! :D

Powiedzcie, czy macie jakiś pomysł jak zmusić gminę do zrobienia drogi lub czegoś, co choć tą drogę by przypominało?

Po ostatnich deszczach droga właściwie nie istnieje, normalny spływ kajakowy :( :evil:

Możliwe też kąpiele błotne :wink:

Mam dokładnie taki sam problem, w odpowiedzi wójt gminy rozłozył tylko ręce i powiedział, ze ma na ten cel 30 000 zł. Aby było jasne na WSZYSTKIE drogi w gminie !!!!! Reasumując, jak sobie sama nie zrobisz to nie będziesz miała. Podobnie jest z czyszczenie rowów i oświtleniem....

cześć Ptaszki !

[Dobrzykowice, jestem ciekaw tych cudów :p

Jak zwykle pozdrawiam Ivonę (przyłącza się Owieczka)

Jak tylko uda mi sie dobrowadzic resztę w domu do jakiego takiego stanu to nie omieszkam Was zaprosić, najlepiej to chyba w jakis mróz :)