Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 40,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ivonesca

1708

• Frankai

1578

• Wojty

1469

• BK

1459

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

teraz zimno więc trzeba się spotkać w lokalu.....albo u kogos kto juz mieszka ;-) :lol:

OK, może być u nas, ale pod warunkiem,że z karaoke i tańcami!!! :)

ino zważywszy na to,że już jest to DOM, a nie okołobudowlane ognicho,,, dom co prawda otwarty, ale bez przesady - 1-2 nieznajome twarze dopuszczam, jeśli więcej: to już gdzieś w knajpie, sorry.

Cześć wszystkim !

to były piękne dni...

...dziś już kalendarz nie zna takich dat :lol:

Alanta, znajdziesz w necie setki piosenek. Wpisz w wyszukiwarce karaoke, albo midi

Polecam http://karaoke.bankier.dysk.de/html/polskie_utwory.html

(może wymagać rejestracji, ale to nic wielkiego i bezpieczny adres :D )

Śpiewajcie ile sił w gardłach, miłej zabawy :)

yemiołka - rozumiem Twoje rozumowanie - dlatego jestem za knajpą :-)

knajpa fajna rzecz, tylko te powroty teraz coraz trudniejsze...

i jakoś takoś też ciężko się wyrwać... :cry:

a więc: po namyśle redukuję liczbę nieznajomych gęb do zera [ich strata, że się nie udzielają towarzysko, no nie?], a całej reszcie pod rozwagę proponuję bibę u yemioły w bliżej nieokreślonej, choć niedalekiej przyszłości!

odzew!

Witam!

Jeszcze nie wiem do końca, jak sie tu poruszać, więc wykonuje różne śmieszne ruchy, ale nic to! Nic mnie nie odstraszy!

Mam nadzieję, że tym razem dostane się na wrocławska stronę (najwyżej wcześniej odwiedzę wszystkie możliwe tematy igrupy - a co!).

Przede wszystkim chcę się zintegrować w tej waszej w-dużej-części-północno-wrocławskiej-grupie. Też jestem z okolic Trezbnicy, więc się tu czuję jak w domu (jeszcze niestety nie wybudowanym :cry: )

Mam nadzieję, że polecicie mi jakąś dobrą i srawdzoną ekipę na dobry początek :roll:

HankaR - witaj :-)

Dobrze trafiłaś - a dla przypomnienia jeśli chcesz coś napisać w danym wątku to musisz wejść, np. do grupy wrocławskiej i kliknąć "odpowiedz".

Trzebnica i okolice się rozrastają ;-) Jak może się już doczytałaś buduję w Ligocie Pięknej :-)

pozdrawiam i życzę sukcesów w budowaniu :-)