Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

A ja uważam, że niepotrzebnie się obaj denerwujecie. A tak zupełnie na boku to wydaje mi się, że powodem umieszczenia napisu po polsku jest po prostu fakt, że mieszka tam mnóstwo osób mówiących w tym języku...

Zapewniam Ciebie, że nikt z nas się nie denerwuje :D Ryniu trochę mnie opacznie zrozumiał, to wszystko. Co do Twojego argumentu to wierz mi bardzo bym chciał aby tak było ... ale tak nie jest

pozdrawiam

• Odpowiedzi 40,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ivonesca

1708

• Frankai

1578

• Wojty

1469

• BK

1459

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

uważam jednak, że nie każdy Polak jest złodziejem i nie każdy np. Anglik jest chodzącym ideałem. Takie ostrzeżenie powinno być skierowane do WSZYSTKICH złodziei, nie tylko złodziei Polaków i złodziei Rosjan....

Żeby zakończyć temat: zgoda absolutna z tym co napisałeś powyżej ale smutna prawda jest chyba taka, że zamiast pisać apel do złodzieji we wszystkich językach świata, napisali tylko w tych trzech, najczęściej przez nich przyłapywanych.

Mam samochód marki z trójkątną gwiazdą na masce, na weekend byłem w małej miejscowości na północy Polski. Spałem w hotelu, auto stało na strzeżonym (!) parkingu przed nim. Wczoraj rano trójkątnej gwiazdy już na masce nie było. :(

Powiem tak: oczywiście, że nie wszyscy Polacy są złodziejami ale tych, którzy nimi są jest stanowczo za dużo.

WITAJCIE !!!!! moja kochana grupo :-)

czy wiecie że ogrzewanie hula, światło jest, rzeczy przewiezione.......czyli......swięta w NOWYM DOMKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!

dziś trzeba tylko kupić choinkę wielgaśną, bo w salonie pustki :wink:

pozdrawiam wszystkich cieplutko i świątecznie :-)

dachowiec - wysyłam raz jescze...

WITAJCIE !!!!! moja kochana grupo :-)

czy wiecie że ogrzewanie hula, światło jest, rzeczy przewiezione.......czyli......swięta w NOWYM DOMKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!

dziś trzeba tylko kupić choinkę wielgaśną, bo w salonie pustki :wink:

pozdrawiam wszystkich cieplutko i świątecznie :-)

super Ivo!!

wiem co to znaczy, ja już drugie we własnej chacie :lol: , to jezd pięęęękne!

wszystkim Misiom "marki >>Miś<<";) , czyli całej drogiej gruppie WESOŁYCH ŚWIĄT życzę, najlepiej przed własnym kominkiem!

buźka!

Wszystkim wrocławskim i okołowrocławskim i forumowym budowniczym życzę aby Wasze domy rosły szybko jak na drożdżach, aby były piękne jak Wasze marzenia, były cieplutkie jak kołderka, a w środku niech będzie miłość, spokój, zdrowie i radość. Życzę Wam Świąt Bożego Narodzenia w nowym domu (tych najbliższych lub tych kolejnych) i wśród kochającej rodziny, pod piękną, pachnącą choinką i przy stole pełnym pyszności.Asia

witam po świętach wyglądając zza kartonów :lol:

chyba uda mi się wziąć urlop to może jakoś sie odgruzuję a Nowy Rok :wink:

pozdrawiam wszystkich serdecznie

Ivo gratuluję, jestem naprawdę pod wrażeniem. Wyprzedziłaś mnie o conajmniej jedno okrążenie :D Ja popełniłem (a włąściwie moja żona) klasyczny błąd inwestora - nie mierzyłem sił na zamiary no i teraz odbija mi się to czkawką :)

Acha i jeszcze jedno, trochę tajemnicze ... jeżeli mnie nie widzisz to wcale nie znaczy że mnie nie ma ;)

Wszystkim z Wrocka i okolic naj, naj w nadchodzącym roku.

Tymczasem nie mając jeszcze fundamentów wybraliśmy już okienka firmy FILA. Są ładne jak Gebauera ale sporo tańsze...

Wszystkiego najlepszego!

Dachowiec - możesz mi dać namiar na tą firmę. Ja (również jeszcze bez fundamentów :cry: ) zastanawiam się wstepnie nad Urzędowskim. Ale tylko na podstawie ofert cenowych z kilku firm. Czy te okna są drewniane?