Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 40,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ivonesca

1708

• Frankai

1578

• Wojty

1469

• BK

1459

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kaśka73

ja bałabym się tego skomplikowanego dachu. Będzie sporo kosztować i musisz mieć dobrego dekarza, żeby te wszystkie załamania i kosze nie ciekły.

Zrezygnowałabym z tych balkoników. Sama mam jeden i jestem na siebie zła. Tylko problemy z tym cholerstwem, a pożytku żadnego :evil:

I te dwie jadalnie jedna za drugą jakoś tak dziwnie wyglądają.

A sauny zazdraszczam :wink: U mnie nie ma miejsca niestety

o nie! mnie w polecanie tynkarza nie wrobisz:)

Xena nie bierz odpowiedzialności za Edka.

Widocznie oni wszyscy jednym patykiem robieni. Jak to dzisiaj przeczytałam to przypomniała mi się nasza "Edkowa" dyskusja sprzed kilku dni. :roll: :wink:

Edek jest spoko facet - życzę wszystkim tak przejmujących się robotą kolesi. Polecam go tym wszystkim, którzy mi ufają 8)

ja mam pytanie z innej beczki proszę o konstruktywną krytykę

http://www.katalogdomow.pl/index2.php?go=show&show=12

ten projekt jest najbliższy naszym potrzebą, nie bez zmian oczywiście, ale na co zwrócić uwagę?

Bardzo funkcjonalny dom. Może spiżarnia i magazynek przy garażu trochę małe, ale i tak jest ok. Pomijając oczywiście koszt dachu, o którym wspomnieli moi wspaniali przedmówcy.

KAŚKA 73

Równiez uważam jak moI przedmówcy że ten dach to spora inwestycja :o

My budujemy dom gdzie dach jest spory(około 370 m2 powierzchni) i mimo to że jest to zwykły,prosty czterospadowy dach bez żadnych dodatkowych daszków to jesteśmy przerażeni kosztami gdzie pan z hurtowni w której najprawdopodobnie bedziemy się zaopatrywać w dachówkę powiedział że nasz dach mimo dużej powierzchni jest i tak tani w stosunku do dachów z różnymi dodatkowymi daszkami-podawał nam przykład że właśnie też dosłał do wyceny dach o mniejszej powierzchni niż nasz o jakieś 100 metrów ale za to ,,pocięty``i że to jest kosmos co mu wyszło tak że jakbym była na Twoim miejscu to baaardzo bym sie zastanowiła nad tym dachem no chyba że zdajesz sobie sprawe co do kosztów dachu a chodzi Ci jedynie o podpowiedzi co do układu pomieszczeń w całym domu to równiez uważam że te dwie jadalnie to są raczej nie potrzebne ale jak kto woli :roll:

Reszta podoba mi się,funkcjonalna,ogólnie ok

Witam Was,

pewnie już pisaliście o NAMIARACH NA WYLEWKI, ale przejrzeć 490 stron to trzeba mieć zacięcie :D ,

Jeśli możecie polecić firmę nie ukrywam w miarę cenowo rozsądną z góry Wam dziękuje.

A i jeszcze jedno, kupowałam w Budusie bramę garażową, i bez żadnych haseł dostałam 10 % rabatu :wink: montaż,bez zarzutów,polecam.