Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 40,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ivonesca

1708

• Frankai

1578

• Wojty

1469

• BK

1459

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam wszystkich

Jestem na etapie poszukiwania ekipy do postawienia stanu surowego.

Oczywiście w pierwszej kolejności chciałbym sprawdzić dostępność ekip polecanych na forum.

W związku z tym mam prośbę, czy oprócz ekip wymienionych na stronie wrocławskich misiów znacie może jeszcze jakieś inne godne polecenia? (Budować będę w okolicy Leśnicy).

Mam też pytanie o ekipę Jacka Biskupa. Widnieje on na liście misiów, ale nie mogę trafić na żadne posty które by go polecały, czy są na forum osoby które miały z nim do czynienia i mogą podzielić się wrażeniami?

Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam

Jeśli jeszcze jesteś na etapie poszukiwań to mogę polecić Ci moją ekipę (także

zachodnia strona W-wia). Daj znać na priv lub maila.

Pozdrov

Scru

moja budowa mieści się w Ligocie Pięknej w kierunku na Trzebnice

o, widze że moja wieś się rozrasta ;-)

gdzie budujecie?

budujemy w Ligocie Pięknej,niedaleko boiska :D taką (jak to wiele osób mówi)wielką chate,z tym że ona tylko tak wygląda ponieważ to jest typowa parterówka bez użytkowego poddasz

a Ty gdzie budujesz?

Scru

moja budowa mieści się w Ligocie Pięknej w kierunku na Trzebnice

o, widze że moja wieś się rozrasta ;-)

gdzie budujecie?

budujemy w Ligocie Pięknej,niedaleko boiska :D taką (jak to wiele osób mówi)wielką chate,z tym że ona tylko tak wygląda ponieważ to jest typowa parterówka bez użytkowego poddasz

a Ty gdzie budujesz?

a ja już mieszkam :-) na tym osiedlu zaraz po prawej jak wjeżdzasz do Ligoty :-)

zapraszam na rekonesans ;-)

Kochani !

Poszukuję na wczoraj, a nawet przedwczoraj murarza do wymurowania ścianek kolankowych (z trzpieniami i wieńcem) i szczytowych.

Robota na 4-6 dni w okolicy Żórawiny.

Nie będę zamęczał Was historią choroby, ale skracając moi murarze wypięli sie na nas pryszczatymi zadami a cieśla i dekarz czekają.

Psie juchy.

Za wszelkie sygnały będę wdzięczny.

Pozdrav

hejka mam pytanie z innej beczki.

jaki kolor podbitki dajecie w Waszch hacjendach?Szczególnie pytam tych co mają grafitowe dachy :)

Co prawda do podbitki nam daleko, ale musiałam podjąć decyzję dotyczącą koloru deski czołowej do naszej dachówki (głeboka czerń). Wybór padł na orzech- ku miłemu zaskoczeniu wcale ciemny nie wyszedł. Chętnie poznam Wasze klorki :)

hejka mam pytanie z innej beczki.

jaki kolor podbitki dajecie w Waszch hacjendach?Szczególnie pytam tych co mają grafitowe dachy :)

Co prawda do podbitki nam daleko, ale musiałam podjąć decyzję dotyczącą koloru deski czołowej do naszej dachówki (głeboka czerń). Wybór padł na orzech- ku miłemu zaskoczeniu wcale ciemny nie wyszedł. Chętnie poznam Wasze klorki :)

a ja do czarnego dachu mam bordowa deche czolowa i taką sama bede miala podbitke, cedr duluxa (w dzienniku widac kolorek) moi rodzice zrobili do czarnego dachu mahon sadolinu i wyszedl zolto/brazowy mi sie nie podoba