Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Czy to pewna informacja? Wychodziłoby na to, że mogę nawet bardziej podwyższyć ściankę kolankową. Pierwszy warunek będzie w tym przypadku spełniony. Czy wystarczy więc tylko wpis kierownika do dziennika?

Kierownik sam Ci powie czy może zaakceptować/nanieść zmiany, których sobie życzysz. Z pewnością, nie podpisze się pod zmianami ingerującymi w szkielet budynku, do tego trzeba architekta z uprawnieniami. Oczywiście pomijam sytuacje z nieodpowiedzialnymi ludzmi. Po pijaku też prowadzą auta...

• Odpowiedzi 40,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ivonesca

1708

• Frankai

1578

• Wojty

1469

• BK

1459

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czy to pewna informacja? Wychodziłoby na to, że mogę nawet bardziej podwyższyć ściankę kolankową. Pierwszy warunek będzie w tym przypadku spełniony. Czy wystarczy więc tylko wpis kierownika do dziennika?

Kierownik sam Ci powie czy może zaakceptować/nanieść zmiany, których sobie życzysz. Z pewnością, nie podpisze się pod zmianami ingerującymi w szkielet budynku, do tego trzeba architekta z uprawnieniami. Oczywiście pomijam sytuacje z nieodpowiedzialnymi ludzmi. Po pijaku też prowadzą auta...

Ja mam porządne zmiany i w zasadzie nowy projekt. Daszek przed głównym wejściem zmiany posadowienia butli z gazem i szmba oraz ściana kolankowa 90cm - wszystko wymaga dodatkowej akceptacji urzędu i autora projketu.

nie, nawet nie wiem czy robia, szalunki robili nam murarze ktorzy budowali dom, beton zamowilismy i moj maz z ojcem zalewali, potem klinkier znow ci murarze, potem pospawanie wszystkich przesel metalowych-tesc potem ramy do bram wjazdowych firma z Dlugoleki i jeszcze nie mamy daszkow i poprzykrecanych dech

cześć, tu Justynka i Piotrek, będziemy budować się w okolicach Zgorzelca od miejmy nadzieję przyszłego roku (od przedwczoraj posiadacze działki 16ar).

Jest ktoś z okolic?

Hej

Zgorzelec to raczej nie okolica Wrocławia. Poszukaj, czy nie macie swojej dedykowanej grupy, bardziej na zachód ;)

Gratulacje nowego nabytku.