Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

A czy ktos z Was kupowal drzwi zewnetrze i brame hormanna? Jesli tak to gdzie i w jakiej cenie?

Jedź do Budusa jak nic lepszego nie znajdziesz, Dam Ci dane na rabaty i sama ocenisz. Mają procedurę dla forumowiczów :wink:

Porta - 24%

Polskone - 18%

DRE - 18%

Cal - 12%

Dierre - 10%

bramy Horrmann - 10%

napęd do bram - 8%

montaż - 20%

Oczywiście na hasło u odpowiedniego gościa 8)

Mozna prosic o haslo i nazwisko do budusa na drzwi wewnetrzna

pozdrawiam

• Odpowiedzi 40,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ivonesca

1708

• Frankai

1578

• Wojty

1469

• BK

1459

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam Wszystkich.

Jestem tu nowa i zielona :( zarówno w kwestii forum jak i tej zasadniczej zwanej budową domu.

Ale co tam.... damy radę :) Mam wielką nadzieję ze moja niewiedza będzie zmniejszać się odwrotnie proporcjonalnie do przebywania (czytania) na forum.

Podobno pierwszy dom buduje się dla wroga, drugi dla znajomych a dopiero trzeci dla siebie. Mamy nadzieję pominąćc te dwa pierwsze budynki :)

Widze że możan tu o wiele spraw pytać i otrzymuje się konkretne odpowiedzi - dla mnie super :)

Jesteśmy oczywiście z Wrocławia a będziemy pod jego zachodnią częścią może już za rok (przy dobrych wiatrach)

Pozdrawiam.

Ryska

Witam Wszystkich.

Jestem tu nowa i zielona :( zarówno w kwestii forum jak i tej zasadniczej zwanej budową domu.

Ale co tam.... damy radę :) Mam wielką nadzieję ze moja niewiedza będzie zmniejszać się odwrotnie proporcjonalnie do przebywania (czytania) na forum.

Podobno pierwszy dom buduje się dla wroga, drugi dla znajomych a dopiero trzeci dla siebie. Mamy nadzieję pominąćc te dwa pierwsze budynki :)

Widze że możan tu o wiele spraw pytać i otrzymuje się konkretne odpowiedzi - dla mnie super :)

Jesteśmy oczywiście z Wrocławia a będziemy pod jego zachodnią częścią może już za rok (przy dobrych wiatrach)

Pozdrawiam.

Ryska

Witaj Ryska,

jesteś z mojej strony Wrocławia, czasem pewnie coś podpowiem, ale sama pomyszkuj też w poprzednich stronach naszego postu. Potężna jest tam baza informacji, często powtarzanych po 5 razy :wink: Czytaj dzienniki i kup sobie neospasminkę na uspokojenie 8) POWODZENIA!

Dzieńdoberek - czy to jakiś czas powrotów nastał? Ivonesca, Secam. Może jeszcze kulka wpadnie.

Wczoraj domówiliśmy się z p. Kocotem (dzięki Natalia i Xena za rekomendacje) a dzień wcześniej z insztalatorem wod-kan, co. od Joli (dzięki).

Wygląda na to, że tynki nam wyjdą dopiero w listopadzie bo okna jeszcze nie zamówione, a czas oczekiwania to ok. 4 tygodnie.

Raczej padnie na DRUTEX - ten sam co u Secama jeno w kolorze. Muszę jeszcze rozkminić sprawy alarmu, czujek, kabli, centralki i monitoringu, ale na to mam jeszcze 2 tygodnie.

Pozdrav

Raczej padnie na DRUTEX - ten sam co u Secama jeno w kolorze. Muszę jeszcze rozkminić sprawy alarmu, czujek, kabli, centralki i monitoringu, ale na to mam jeszcze 2 tygodnie.

Pozdrav

Poziomicę dobrą kup ;) bo u mnie wszystko ok ale 2 okna to mi lekko pojechali po przekątnej. Dopiero teraz przy tynkach wyszło. Nie było czasu żeby nad nimi stać przy montażu.

a tak w ogóle to przywitam się bo dawno mnie tu niei było :-)

dzień dobry grupo :-)

Dzien Dobry Ivonesco - ale się zmówiliśmy, bo po ponad pół roku niebytu na forum tez teraz wpadłem :D

no ja znów miałam odwyk :oops:

a może uda się kiedyś powtórzyć to spotkanko majowe na którym nie byłam?

to bylo w maju? chyba dobrze pamiętam....wydawało by się że miesiąc temu ;-)

Mam w robocie niwelator, więc im zrobię aptekarstwo hehe.

Pozdrav

Ha ja tez byłem taki mądry i są w pionie ale mi przekosili kat :-?

no ja znów miałam odwyk :oops:

a może uda się kiedyś powtórzyć to spotkanko majowe na którym nie byłam?

to bylo w maju? chyba dobrze pamiętam....wydawało by się że miesiąc temu ;-)

Chyba w maju - dla mnie to było jak rok temu tak ten czas leci ;)

A odzwyczaić się nie da wiem z autopsji

Raczej padnie na DRUTEX - ten sam co u Secama jeno w kolorze.

Nie sądzę aby coś się zmieniło na lepsze i szczerze odradzam Drutexa! Obecnie mam 3 okna od nich (z 5lat) tragedia z nimi :( Przyjeżdżali, poprawiali i gdyby nie budowa, to wymieniłbym je na inne... Podobną opinie o nich mieli praktycznie wszyscy (ekipy, znajomi, montażyści) i coś w tym jest... Kiedyś skusili nas ceną, teraz nie ma takiej siły abym powtórzył zakup ;)

Nie sądzę aby coś się zmieniło na lepsze i szczerze odradzam Drutexa! Obecnie mam 3 okna od nich (z 5lat) tragedia z nimi :( Przyjeżdżali, poprawiali i gdyby nie budowa, to wymieniłbym je na inne... Podobną opinie o nich mieli praktycznie wszyscy (ekipy, znajomi, montażyści) i coś w tym jest... Kiedyś skusili nas ceną, teraz nie ma takiej siły abym powtórzył zakup ;)

Tylko że okna które masz są zapewne na innych profilach. Od końca zeszłego roku drutex robi na innych profilach - kiedyś robili na 4 i 5 komorowym aluplascie a teraz robią na własnym grubszym profilu.