Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

TS147

namiary na wywóz śmieci i gruzu poszło na priva

Czy ja też mogę prosić o namiary na tego stara od wywozu wszelkiego badziewia budowlanego?

I jeszcze jedno pytanie do wszystkich: czy możecie polecić dobrego instalatora hydraulika, który robi również ogrzewanie podłogowe?

pozdrawiam

• Odpowiedzi 40,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ivonesca

1708

• Frankai

1578

• Wojty

1469

• BK

1459

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

TS147

namiary na wywóz śmieci i gruzu poszło na priva

Czy ja też mogę prosić o namiary na tego stara od wywozu wszelkiego badziewia budowlanego?

I jeszcze jedno pytanie do wszystkich: czy możecie polecić dobrego instalatora hydraulika, który robi również ogrzewanie podłogowe?

pozdrawiam

poszło na priva

a tak na marginesie

w piatek maja przyjechać i zagazować mi zbiornik i wkońcu przy dobrych wiatrach może uda się wkońcu uruchomić ogrzewanie

kuchnia miała stanąć 18 grudnia ale niestety trzeba było odwołać montaż gdyż ściany jeszcze nie dokońca wyschnięte więc szkoda mebli i sprzetu a następny montaż najwcześniej pod koniec marca :(

a tak mi się marzyło spędzić świeta w domku :cry:

ale cóż bedą następne i to chyba już na 100% :)

Jola - ptaki nie nadzieją się na kolce, które są właściwie wykonane czyli tępe. Ja takie mam na większości odkrytych jętek i nie ma śladu po żadnej tragedii, a miałem tam kupy. Mam za to stertę kup na parapecie pod przeszkleniem. Jest tam krótkia jętka i ją sobie teraz upodobał jeden gołąb. Masakra :cry: a sama wiesz jak bardzo takie okno na dwie kondygnacje przyciąga wzrok :wink:

a my mamy w domu pierwszego ,niespodziewanego domownika

jest to czarna myszka która lubuje się w cukierkach bo co zostawie na budowie cukierki to następnego dnia są ponadgryzane

a ostatnio to nawet schowała się do torby męża i jak chciał ją wziąś to ta dyla dała ale tak z nienacka że az wystraszyła męża :)

a my mamy w domu pierwszego ,niespodziewanego domownika

jest to czarna myszka która lubuje się w cukierkach bo co zostawie na budowie cukierki to następnego dnia są ponadgryzane

a ostatnio to nawet schowała się do torby męża i jak chciał ją wziąś to ta dyla dała ale tak z nienacka że az wystraszyła męża :)

no to już chyba czas na drugiego domownika - kota.

Trociu właśnie nad tym intensywnie zastanawiam

co prawda w mieszkaniu mam kota ale on jest taki,,zadomowiony``że te myszy to by chyba i jego zjadły :lol:

jemu nawet szynszyla daje popalić i przed nią ucieka-zapasione kocisko :lol:

sąsiad przyszły mówił że jak jego kotka się okoci to nam da jednego malucha ale tego to już tak nie rozpusze bo ktoś bedzie musiał chcieć i umieć łapać myszy hihihihhi

A skoro o gryzoniach mowa... Swego czasu coś wlazło mi w ocieplenie a konkretnie wełnę w murze 3-warstwowym. Zastanawiam się jak sprawdzić czy tam jeszcze jest i czy nie narobiło dużych szkód w nim. Niestety optycznie kiepska sprawa, bo widzę tylko jakieś 1.5m a potem jest zakręt. Pora jednak się upewnić czy tam nic nie włazi dalej i napcham znowu czegoś. Jeżeli coś łazi, to dziura się odnowi. Co jednak, jeżeli za zakrętem jest pustka zamiast ocieplenia? :roll: