Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 40,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ivonesca

1708

• Frankai

1578

• Wojty

1469

• BK

1459

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gagata - sorrki...miałam napisac o piesiu :-( a to jest pies domowy czy polowy ? :wink: bo nie mam ogrodzenia, więc na dworze nie będzie go jak zostawić, a w domku będą dzieci...jesli jest łagodny i przezyje trzylatka, którego rozpiera energia to prosze bardzo......tylko zaznaczam ze nie miał wcześniej do czynienia z psiakami....

Trunki i konsumpcja

Do tej pory piwo cieszyło się największą popularnością to może przy tym ostaniemy?? ale prosze o sugestie, zawsze można zmienić :wink: -)

Ja zrobię ze dwie sałatki, na pewno nie zabierajcie pieczywa bo będę miała. BK przywiezie sernik....jesli komus chce się mieszać to można przywieźć jakąś sałatkę lub po prostu coś drobnego do przegryzienia na słono (lubie oliwki ;-) :lol: )..... tylko nie szaleć za bardzo :lol:

hej hej, fajnie Was będzie Kosiarze zobaczyć! :)

Yemiołka czy Wasza Łajka (bo tam na imię?dobrze pamietam?) będzie z Wami?

Bo mój piesio to by bardzo chciał z nami jechać ale to jest Duzy Piesio....

dobrze pamiętasz, jest ponadto druga łajkopodobna sztuka zwana Płotką 8)

ale cholery zostawiam w chatce

czy ten post jest po moim dzisiejszym brakogotówkowym wpisie do dziennika ? :lol: :lol: :lol:

Nie :) wiadomo że wszyscy budujący zbytnio pieniądzem nie śmierdzą :D A jak każdy ze sobą przyniesie choćby małą torebkę chipsów to w jakims tam stopniu odciązy gospodarza i jest szansa, że w niedługim czasie zrobi u siebie kolejny spęd :D

jak znam życie, to rozkojarzył Cię ten stuletni kasztan :wink:

ciekawe, kto mnie teraz będzie rozkojarzał jak kasztana nie stanie :>>

Dobrz, ty się lepiej zbytnio nie rozkojarzaj, bo wiesz - konkursy będą i inne takie, toporki, siekierki i kosy - mógłbyś se krzywdę zrobić.

a poza tym jesteś gapa, bo nie zauważyłeś jak mój drugi kundel ma na imię!

a już zupełnie poza tym - jak można lubić oliwki??!?!?!? :o

[morda]