Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 40,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ivonesca

1708

• Frankai

1578

• Wojty

1469

• BK

1459

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witajcie. Właśnie wróciłem z tyry i mogę tylko się przyglądnąć jak sobie tu gawożycie na forum w czasie pracy :cry: . Dzięki Asia za informację, i czy cena dotyczyła tylko robociżny czy całości? Mam pytanie do Ivonesci: czy twoją chałupkę widać jadąc trasą do Wrocka. Bo ja tą drogą przejeżdzam codziennie i szukałem ale nie dojrzałem. Latem tamtego roku zboczyłem :wink: z drogi bo okazało się tam gościu buduje ten sam dom co ja i poszedłem poszpiegować.

Acha GAGATA ja już jestem absolwentem AR tylko I.Ś. i ta uczelnia jest COOL. Zresztą sama wiesz że NIC TAK NIEOGRANICZA JAK AKADENIA ROLNICZA!!! :D :D :D :D

Pozdrawiam i do "przeczytania" jutro.

KrasnaLL

UWAGA O SPOTKANIU FORUMOWYM

Spotkanie niestety nie będzie się mogło odbyć w sobotę 6 marca :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Wypadł mi jutro wyjazd i nie wrócę przed niedzielą wieczorem :(

Chciałabym przełożyć całe spotkanie o tydzień, czyli na 13 marca jeśli tylko będzie Wam pasowało.

Bardzo mi przykro z tego powodu, bo bardzo się już nastawiłam :( :( :(

dobrzykowice, yemiołka, Smok, BK, Gagata - czy będzie Wam pasować??

UWAGA O SPOTKANIU FORUMOWYM

dobrzykowice, yemiołka, Smok, BK, Gagata - czy będzie Wam pasować??

Ivo, każdemu się zdarza :D Może 13 będzie dla nas szczęśliwy ? Poza tym Ci co nie byli zdecydowani albo nie mogli 6 marca, mają teraz szansę na "rehabilitację" :D

Nie ma problemu.

Przyjedziemy w przyszłym tygodniu.

Wprawdzie juz kupiłam ser na sernik, no i tłustą, kaloryczną, obrzydliwie słodką polewę czekoladową, rodzynki etc. więc sama będę musiała zjeść obrzydliwie dobry, słodki, tłusty sernik, nafaszerowany rodzynkami (mój mąż twierdzi że sernik to mają być rodzynki posklejane serem), kaloryczny, mniam mniam.

:D

Wprawdzie juz kupiłam ser na sernik, no i tłustą, kaloryczną, obrzydliwie słodką polewę czekoladową, rodzynki etc. więc sama będę musiała zjeść obrzydliwie dobry, słodki, tłusty sernik, nafaszerowany rodzynkami (mój mąż twierdzi że sernik to mają być rodzynki posklejane serem), kaloryczny, mniam mniam.

:D

ojejeku, sadystka!!!

taki serrrniczek, mniam! :cry:

poki co -13 nam pasi, więc ni ma problema 8)