Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 40,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ivonesca

1708

• Frankai

1578

• Wojty

1469

• BK

1459

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witajcie o poranku.

Ivonesca, u mnie nadal się nie otwiera :( Stoi na Adze i ani drgnie w dół... Może Polanka coś poradzi?..

Słonecznego dnia Wam życzę

Sprawdziłem, otwierają się obydwie mapy , znalazłem Cie az za Kowarami :) Polanka musi tylko zmienic kolor czcionki z czarnego na brązowy :)

Witajcie o poranku.

Ivonesca, u mnie nadal się nie otwiera :( Stoi na Adze i ani drgnie w dół... Może Polanka coś poradzi?..

Sprawdziłem, otwierają się obydwie mapy , znalazłem Cie az za Kowarami :) Polanka musi tylko zmienic kolor czcionki z czarnego na brązowy :)

zmieniłem kolor, dopisałem bilbo.

jak komus poprzednie adresy sie nie otwieraja to może:

http://gpspl.w.interia.pl/murator/wroclaw.jpg

http://gpspl.w.interia.pl/murator/dolnyslask.jpg

Grzegorz

TS to guru polskich grup news. On je wszystkie zakłada. Krążą legendy że to nie człowiek tylko program udający człowieka ...

:-) :-)

Serdeczne pozdrowienia dla Tomka Surmacza !!!

Swego czasu spędziłem setki godzin w jego pracowni komputerowej na pwr.

To z całą pewnością człowiek :-) nie program. Chociaż, gdy się go widzi pracującego z mnóstwem małych okienek zapisanych drobniutkim zielonym tekstem... matrix się kłania :-)

Dzięki Polanka za dodanie nas do tej super mapy.

pozdrawiam

Robert

Witam,

Polanka - dziękuję za umieszczenie na mapie, okazuje się, że mały Wilkszyn ma największe "stężenie forumowiczów na m2", bo aż dwoje!!!

BK - badań geologicznych nie robiliśmy bo z wieści sąsiedzkich znaliśmy grunt, glina, glina i jeszcze raz glina. A drenaż owszem zrobiliśmy. Najpierw się nasi starsi sąsiedzi z nas śmiali "bo się młodzi naczytali i drenażu im się zachciało", a w następnym roku sami odkopywali fundamenty i kładli drenaż. Sens położenia drenażu sprawdza się u nas po dużym deszczu - na całej działce jest koszmarne błocko, a koło domu da się przejść suchą i czystą nogą.

Pozdrawiam.Asia[/img]