Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam,

ja byłabym też chętna na wspólny zakup pstryczków-elektryczków. Wstępnie spodobały mi się Schneider Unica Plus - oglądałam je w Leroyu, ale nie wiem, czy warto. Mój elektryk polecał Simona, ale nie do końca mi odpowiadają. Mam je założone w garażu i kotłowni.

Unica ma spory wybór kolorów ramek.

A i jeszcze farby - zupełnie nie wiem jaką firmę wybrać :(

• Odpowiedzi 40,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ivonesca

1708

• Frankai

1578

• Wojty

1469

• BK

1459

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam,

ponieważ zbliża się okres rozliczania pitów, podaję adres strony internetowej, na której opisana jest historia Amelki i numer konta, na który można oddać 1% podatku.

Amelka to córka mojej koleżanki z pracy. W Polsce lekarze nie potrafili dać nadziei rodzicom dziewczynki. Dzieki darczyńcom oraz przekazywaniu 1% podatku Amelka leczona jest w Berlinie. Leczenie przynosi duże efekty ale musi być ciągle kontynuowane.

Dlatego proszę w imieniu rodziców Amelki o wpłatę 1% podatku na podane na stronie internetowej konto.

Dzięki tym wpłatom Amelka ma szansę na normalne życie, a rodzice Amelki na spokojniejszy sen i radość z postępów swojej jedynej córeczki.

http://www.amelka.com.pl/

trudno :( jak szukałem 2-3 tygodnie przed świętami na allegro do z okolic wrocka nie było tańszych niż 350zł - przy czym jest to cena nie z allegro, bo na allegro to była 195zł, ale dotyczyła , jak dobrze pamiętam mieszkania do 70m2!

więc ciekawe czy rzeczywiście to jest 200zł za domek ? ale jeżeli tak to super.

więc ciekawe czy rzeczywiście to jest 200zł za domek ? ale jeżeli tak to super.

Za domek :) Pół godzinki temu odjechała po inspekcji u nas, papiór będzie gotowy gdzieś do tygodnia. Z tego co pamiętam, to na allegro wystawiała się już od jakiegoś czasu, może akurat trafiłeś na przerwę świąteczną.

hojnorek - ja brałam podłogę w Mega art na Traugutta, cenowo przebili wszystkie oferty, ale ja kładłam ok 300mkw

Hej :D

Witam wszystkich w Nowym Roku i samego dobrego zycze:D

A my wycenilismy u nich marbau do salonu i listweki na caly dol i cena nas zabila :wink:

Ale nie krytykuje,bo mozliwe ze po prostu bylo tak drogo. U nas inwestor sam wzial sie za wykonanie i mam nadzieje,ze bedzie ok:wink: