Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 40,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ivonesca

1708

• Frankai

1578

• Wojty

1469

• BK

1459

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cyferki to polecą, ale w dół, jak szefowa spojrzy, co w pracy robię :roll:

Dawaj szefową na forum, może się wciągnie i po kłopocie 8) , a propos ikonek, to z podglądania pamiętam :oops: że się skarżyłaś na małą ilość ikonek, potwierdzam dla mnie też jest za mało ! wracając do szefowych i szefów, ja zamknąłem drzwi i udaję że mnie nie ma... 8)

cyferki to polecą, ale w dół, jak szefowa spojrzy, co w pracy robię :roll:

Dawaj szefową na forum, może się wciągnie i po kłopocie 8) , a propos ikonek, to z podglądania pamiętam :oops: że się skarżyłaś na małą ilość ikonek, potwierdzam dla mnie też jest za mało ! wracając do szefowych i szefów, ja zamknąłem drzwi i udaję że mnie nie ma... 8)

brakuje tak naprawdę przede wszystkim ino zielonej morrrdy 8)

z szefową gorzej - siedzimy w jednym, ew. mogę zamknąć te drzwi jak będzie wchodzić - krew, pogotowie, a ja forum. ciekawa wizja :wink:

hmmm, masz jakąś obsesję plam :roll:

cuś mi się zdaje, że jesteś przedstawicielem wytwórni proszków do prania. zgadłam? 8)

jak na kontrwywiad to kiepsko Ci poszło..... a może spojrzeć na to tak.... plamy mają obsesję na moim punkcie:)

eh, to było pytanie podchwytliwe... no dobra..

na moim też mają obsesję, zawsze się czymś uświnię :cry:

hej

...."nie przenoście nam stolicy do Krakowa...." :lol:

Ja też na stanowisku pracy, u nas równiez sloneczko i trudno wysiedzieć za biurkiem. Jedyna różnica, że ja .....nie mam szefa 8)

- to może do Wrocławia?? :) no dobra przyznam się też nie mam szefa a drzwi zabarykadowałem przed podwładnymi :wink: a co do pogody to wiosna peełną buźką uśmiechniętą, pozdrawiam Kraków

Yemiołka, czy tylko my tak ciężko pracujemy?, gdzież reszta Grupy Wrocławskiej?, leniuchy :D

nie inni ino teraz czytają, mysmy się juz napisali teraz twoja kolej :)

ok. a więc poeci do piór, a ja myślałem, że wy teraz na swoich budowach z kielniami w ręcach, w pocie czoła, ..... a Wy tak po prostu siedzicie i czytacie te moje wypociny :wink:

hmm,co Wy te podopieczne psy trzymacie za łapki? że tak czas zajmują? 8)

Oj yemiolka, no przeciez nie zostawie kundla samego na pol dnia w weekend majowy! Serce by mi pękło. Psu tez sie nalezy od zycia jakis dluuugi spacer...

Jak juz na wsi zamieszkamy to co innego, wtedy najwyzej pies posiedzi w ogrodzie.

, a ja myślałem, że wy teraz na swoich budowach z kielniami w ręcach, w pocie czoła, ..... a Wy tak po prostu siedzicie i czytacie te moje wypociny :wink:

jakie kielnie ?, jaki pot ?? :D Jemniołka zaraziła nas strasznym choróbskiem jakim jest nicnieróbstwo :)

[Oj yemiolka, no przeciez nie zostawie kundla samego na pol dnia w weekend majowy! Serce by mi pękło. Psu tez sie nalezy od zycia jakis dluuugi spacer...

Jak juz na wsi zamieszkamy to co innego, wtedy najwyzej pies posiedzi w ogrodzie.

a jakiż to problem wziąć ze sobą nawet pięć psów ? Dzieci będa miały zajęcie 8)