Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam,

Powoli będzie się zaczynał sezon prac zewnętrznych więc może ktoś będzie zainteresowany:

Mam do sprzedania sporo dachówek BRAAS CELTYCKA BRĄZOWA LUMINO, które zostały mi na budowie:

560 sztuk dachówki podstawowej (14 'zgrzewek po 40 szt)

25 sztuk dachówki szczytowej prawej

Dachówka w stanie idealnym (dachówki podstawowe są ciągle oryginalnie zafoliowane).

Mogę sprzedać w bardzo dobrej cenie, więc jeśli ktoś robi dach z tej dachówki to może trochę kasy zaoszczędzić. Nie dysponuję żadnym transportem ani załadunkiem (ew. mogę za niewielkie pieniądze umówić jakiegoś widlaka, żeby palety włożył na pake).

Najchętniej sprzedam całość za jednym razem. Dachówki można obejrzeć/kupić w Wilkszynie.

Pozdrawiam,

Krzysiek

Sprzedam też okazyjnie jedną rolkę siatki leśnej (50 metrów). Świetnie nadaje się do ogrodzenia kawałka budowy. Siatka jest nowa i nigdy nie rozwijana - stan idealny. Siatka do odbioru w Wilkszynie - szczegóły na priv.

Siatka ma wysokość 160 cm, dwadzieścia drutów poziomych i druty pionowe co 15 cm (jedna z najgęstszych). Typ siatki to 160/20/15L.

Leć z tym na KUP TANIO, przynajmniej Twój wpis ne zginie tak szybko jak tu, gdzie wiele tematów się toczy. (link w mojej stopce)

• Odpowiedzi 40,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ivonesca

1708

• Frankai

1578

• Wojty

1469

• BK

1459

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

TRABI co do P. Kamili mam dokładnie takie same odczucia, raczej nie polecałbym jej nikomu o słabych nerwach. Nie wiem czy sukcesem jest, to że trzeba dwa razy składać wniosek na PnB , my też tak mieliśmy.

To i ja wtrące swoje trzy grosze

nie polecam współpracy nikomu ujmę to tak: takiej nieodpowiedzialności w pracy nie widziałam u nikogo innego

pani jest na liście misiów i tego nie potrafię pojąć nawet meilowałam żeby ją wykreślić ale widocznie jest z tych nie do ruszenia

LISTA MISIÓW - jest nieaktualna i bierzcie na nią poprawkę!!!

Nie ma uaktualnień, bo autor nie jest już tak aktywny jak kiedyś.

Hurtem odpowiadam, bo nie często tu bywam.

Ale jak sie domyślacie - wszystkich pozdrawiam ...... i zabieram się za ogród.

Mam mega fajne barierki kute, ale nie mogę się przełamać, by je Wam okazać. No wiecie; prawa autorskie, wzór zastrzeżowny i te sprawy.

Wnętrza nie za chętnie pkazuję - w końcu to mój HOME :wink: 8) :lol: :D

Ale namiary na kowali artystycznych dać mogę z czystym sumieniem.

Ostatnio polecałem komuś Adama 602 253 166 - hydraulika co robił u mnie.

Nie pamiętam komu, a jestem ciekawy jak się sprawił?

Czuję się wywołana do tablicy (ale polecałeś kilku osobom) :wink:

Na Adama i jego współpracownika nie da się narzekać, oj nie da :lol:

Chłopaki elastyczne, słowne. Cen by najmniej z kosmosu nie mają. A szybcy jak strusie pędziwiatry. Nie miałam żadnych zastrzeżeń.

Ja Adama męczyłam jeszcze po skończeniu instalacji telefonami z pytaniami o pierdoły czy prośbami o namiary na projektantów i zawsze był pomocny...

Jednym słowem - polecam.

Cześć!

I zaczęło się... Tzn. zaczęliśmy powoli prace porządkowe wokół domu.

Za tydzień skończymy dach i pewnie od tego momentu będziemy mieli problem co zrobić z deszczówką.

Mamy pomysł na podziemny zbiornik, plastikowy lub betonowy. Wiecie gdzie najlepiej w naszym zacnym województwie go zakupić? A może bardziej opłaca się ciągnąć np z drugiego końca Polski?

Z góry dziękujemy.

Witam,

Mam do sprzedania sporo dachówek BRAAS CELTYCKA BRĄZOWA LUMINO, które zostały mi na budowie:

560 sztuk dachówki podstawowej (14 'zgrzewek po 40 szt)

25 sztuk dachówki szczytowej prawej............

Pozdrawiam,

Krzysiek

Sprzedam też okazyjnie jedną rolkę siatki leśnej (50 metrów). ................

Leć z tym na KUP TANIO, przynajmniej Twój wpis ne zginie tak szybko jak tu, gdzie wiele tematów się toczy. (link w mojej stopce)

Ja również zapraszam na stronę z "Pchlim targiem". Wystawiłem tam kilka ciekawych rzeczy na sprzedaż, a tutaj ogłaszać się chyba nie wypada.

Podaję dla pewności linka do tej strony: http://forum.muratordom.pl/pchli-targ-grupy-wroclawskiej,t107295-300.htm

Pozdrawiam

Mamy pomysł na podziemny zbiornik, plastikowy lub betonowy. Wiecie gdzie najlepiej w naszym zacnym województwie go zakupić? A może bardziej opłaca się ciągnąć np z drugiego końca Polski?

Z góry dziękujemy.

Jak na wodę, to chyba najtańsze rozwiązanie to plastikowe zbiorniki po 1m3. Są chyba po 100zł sztuka. Więc za 10m3 możesz dać 1000zł + rury na połączenie - skombinowanie jak to podłączyć.

Co do betonowych to jak ja szukałem swojego szamba, to taniej mi wyszło ściągnąć z radomia aniżeli kupić w okolicy. Trzeba by sprawdzić jak teraz się sprawy mają. Może rzuć hasło na nowsze grupy - oni są pewnie na etapie "gównianego" wyboru.

Witam

Może się ktoś z nami podzielić namiarem na kogoś kto dostarczył by ( tanio :) ) ziemię , na razie 3-4 wywrotki , oraz drobny gruz na wjazd w okolicach Siechnic.

A jakby ktoś miał namiary w okolicy Jelcza-Laskowic, to ja chętnię przyjmę. Ziemia zwykła - nie musi być czarnoziem.

Cześć!

Za tydzień skończymy dach i pewnie od tego momentu będziemy mieli problem co zrobić z deszczówką.

Z góry dziękujemy.

witam

kupowalam takie kregi w Sobotce

zrobilismy 2 studnie po 4 kregi

jedne krag okolo 100zl dokadnie nie pamietam :oops: bo to tak niewielkie pieniadze przy tej inwestycji :D

maja transport jak bedziesz zainteresowany to poszukam do nich numeru tel

Cześć!

Z góry dziękujemy.

witam

kupowalam takie kregi w Sobotce

zrobilismy 2 studnie po 4 kregi

jedne krag okolo 100zl dokadnie nie pamietam :oops: bo to tak niewielkie pieniadze przy tej inwestycji :D

maja transport jak bedziesz zainteresowany to poszukam do nich numeru tel

a ja kupowałam kręgi tu http://www.skowron-betoniarnia.com.pl/ i dwa mi nawet zostały, więc mogę odstąpić po przystępnej cenie :)

Mam mega fajne barierki kute, ale nie mogę się przełamać, by je Wam okazać. No wiecie; prawa autorskie, wzór zastrzeżowny i te sprawy.

To zdjęcia pstrykaj tak, żeby pokazać tylko to, co najważniejsze.

Moja łazienkę chce sobie skopiować była koleżanka z byłej pracy. Nie widzę problemu :) No może z wyjątkiem tego, że będzie miała problem znaleźć mieszkanie z łazienką o takiej powierzchni ;)

To zdjęcia pstrykaj tak, żeby pokazać tylko to, co najważniejsze.

Moja łazienkę chce sobie skopiować była koleżanka z byłej pracy. Nie widzę problemu :) No może z wyjątkiem tego, że będzie miała problem znaleźć mieszkanie z łazienką o takiej powierzchni ;)

:lol: :lol: :lol:

salon przerobi ;)

witam

ufff zaczynamy malowac sciany

jakiej firmy uzywaliscie farb

osobiscie zastanawiam sie na farbami kabe mam z tej firmy tynk jest super

dulux w mieszkaniu mialam pomalowane i bylo ok ale ostatnio pokazaly sie jakies zle opinie ze farba peka etc

beckers ,tikula

a jak jest u Was

pozdrawiam