Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 40,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ivonesca

1708

• Frankai

1578

• Wojty

1469

• BK

1459

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mam do sprzedania stemple budowlane, ok 110-120 szt [może nawet więcej], po 4.50 zł/ szt. Do tego gratis dokładam te cieńsze albo niepełnowymiarowe. Jest tez trochę desek i OSB po szalunkach [gratis w pakiecie ze stemplami]. Do osobistego odbioru, Wrocław, Pawłowice.

sprzedane

Edytowane przez claris

I nie tylko na budowach :)

Pozdrawiamy wszystkich :)

A tak przy okazji, co zrobić ze ścianą, na której była zrobiona gładź gipsowa, potem była poprawiana i teraz po pomalowaniu łuszczy się, odlatują kawałki gipsu :(

Czy ktoś się już z tym spotkał i ma jakąś radę, co z tym fantem zrobić :(

Może komuś się przyda, namiary i ceny kontenerów na odpady budowlane. Pojemniki ok 7m3. Ceny netto [VAT 7% do dodania]. Telefony łatwe do znalezienia w sieci.

EKOM 300 zł - kontener do tygodnia czasu, zabierają wcześniej na telefon - NIE POLECAM, wypięli się na mnie w dniu podstawienia kontenera

ALFA EKO 350 zł - kontener na max 4 dni

EKO LOGIS 280-350 zł [w zależności od rodzaju odpadów] - kontener do 3 dni

JAGÓDKA 380 zł - kontener do 4 dni

Dopisuję:

M-TRANS - 350 zł - w ciągu 2h od telefonu miałam kontener na działce!

Edytowane przez claris

Witam Grupę!

Jestem pierwszy raz na forum jako uczestnik, bowiem do tej pory tylko jako obserwator.

Planujemy budowę w Dobrzykowicach, tak jak AMF. Jestesmy na etapie zbierania dokumentów do pozwolenia na budowę. Projekt indywidualny. Ja również bardzo proszę o namiary na solidne ekipy budowlane. Poszukujemy także kierownika budowy,ale takiego co będzie na budowie. Nie ukrywam, ze jesteśmy laikami i boimy się budowy. Z góry dziekuję za życzliwość.

Pozdrawiam

Balbina_ZN