Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 40,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ivonesca

1708

• Frankai

1578

• Wojty

1469

• BK

1459

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Elektryk jest jeden słuszny - Pan Kocot - numer błądzi po forum.

Pozdrav

nie zgodzę się z tym.

tak samo jak nie ma jednego slusznego wylewkarza, tynkarza, kafelkarza,itp, itd.

ale Ci dobrzy nie szukaja klientów bo to Oni ich szukają. jako przykład dam brukarza, z którym rozmawiałem w zeszłym tygodniu i 1 termin wolny to 04.2011.

Kocot to chyba żyje już tylko z Forumowiczów ;)

A ja przypomnę forumowego Smoka jeszcze :) Ja nie korzystałem, ale byli tacy co skorzystali i chwalili.

W zasadzie czemu się dziwić, skoro całą instalację elektryczną, alarmową, tv i komp. zrobił w 4 dni, wszystkie przewody są w puszkach pooznaczane tak, że taki lajkonik elektroinstalacyjny jak ja daje radę połączyć nawet krzyżowy i schodowe i na dodatek bez kłopotu przebiegają odbiory i papierologia.

Do tego zawsze pomocny i uprzejmy.

Ceny bardzo konkurencyjne ma na dodatek.

Pozdrav

Vanka99 - podbitka , ale chyba wolą robić ją zimą, jak nie robią dachów - 663724539 Piotr Galiński

Robili u sąsiada i zrobili bardzo ładnie. Jak będziesz chciała, to zrobię zdjęcie, jak podbitka u niego wygląda.

Megana dzięki za podpowiedz.Jak znajdziesz chwilkę to zrób jakąś fotkę - chętnie zobaczę.

Witam wszystkich budujacych z Wroclawia i okolic :)

Zaczelismy z druga polowka mozolna walke o wlasny domek. Warunki na wode i prad juz mamy.

Szukam teraz kogos kto zrobilby adaptacje projektu, projekty wszystkich przylaczy uzgodnienia, slowem komplet dokumentacji projektowej do zlozenia na pozwolenie o budowe.

Czy ktos z forumowiczy moze polecic kogos do takiej kompleksowej roboty? Ewentulanie jakis specow do poszczegolnych czesci przygotowania dokumentacji projektowej?

Budujemy w miejscowosci Bogdaszowice, projekt Aleksandra z Horyzontu do tego garaz wolnostojacy.

Hej Johnson! To będziemy prawie sąsiadami:)

My chyba jednak wybierzemy projekt indywidualny, ale też prosiłam o polecenie jakiegoś architekta i niestety bez wielkich efektów :(

hej ja kompleksowo załatwiałem w firmie ETKA z Oławy. Załatwili mi wszystkie papiery i przerobili projekt, z ceną idzie się dogadać, ale po mapie widzę że jest to spory kawałek od was.

pozdr

hej czy ktoś z was instalował reku MISTRAL?

Gdzieś koło maja napisałem do firmy NIKOL i skierowali mnie oni do lokalnej firmy instalującej ich sprzęt, dużo rozmawiałem z Panem i generalnie nastawiłem się na nich, lecz ostatnio wszedłem na ich stronę (firma MAXVENT przy okazji) i co się okazuje? że nie mają oni reku NIKOL w ofercie tylko MISTRAL, trochę mnie to zbiło z tropu. Oczywiście z rana przedzwonię do Pana z którym tak namiętnie mailowałem i zapytam co i jak tylko że znając życie to powie mi że te nowe reku są lepsze bo coś tam...

Więc zwracam się z pytaniem czy ktoś posiada to ustrojstwo u siebie i jak się sprawuje?

dzięki i pozdr

dobra, już sobie sam wyjaśniłem.

Ale dzięki za pomoc hehhh ;)

Hej Johnson! To będziemy prawie sąsiadami:)

My chyba jednak wybierzemy projekt indywidualny, ale też prosiłam o polecenie jakiegoś architekta i niestety bez wielkich efektów :(

Bardzo mi milo :) ja mam projekt z polki, bedziemy robili pare zmian, min. dodatkowy pokoj w miejscu garazu, stad dodatkowo trzeba postawic zeby na samochod nie padalo.

hej ja kompleksowo załatwiałem w firmie ETKA z Oławy. Załatwili mi wszystkie papiery i przerobili projekt, z ceną idzie się dogadać, ale po mapie widzę że jest to spory kawałek od was.

pozdr

Dzwonilem i powiedzieli ze nie ma problemu, robia wszystko od a do z wiec nie powinno byc problemu.

Mozesz napisac mi na PW ile cie skasowali i za co? Zebym mial jakis punkt odniesienia czy nie chca mnie zczesac za mocno.

Ewentualnie jezeli mozesz to na forum, to wszyscy tez beda mieli odniesienie co do cen.

Bardzo mi milo :) ja mam projekt z polki, bedziemy robili pare zmian, min. dodatkowy pokoj w miejscu garazu, stad dodatkowo trzeba postawic zeby na samochod nie padalo.

My też początkowo rozważaliśmy gotowca, ale wyszło tyle zmian, że prawie jak indywidualny projekt... Musimy się jeszcze skontaktować z jakimś mądrym architektem, żeby doradził :). Ale odkładam to na po opanowaniu infekcji na inaugurację roku przedszkolnego :(

Dzwonilem i powiedzieli ze nie ma problemu, robia wszystko od a do z wiec nie powinno byc problemu.

Mozesz napisac mi na PW ile cie skasowali i za co? Zebym mial jakis punkt odniesienia czy nie chca mnie zczesac za mocno.

Ewentualnie jezeli mozesz to na forum, to wszyscy tez beda mieli odniesienie co do cen.

ja tam nie byłam zadowolona w obsłudze w biurze ETKA w Oławie zdecydowałam się na Panią Agnieszkę z Cesbudu (biuro ma w Oławie przy PKSie) po pierwsze lepiej nam doradziła odnośnie zmian (w ETKA chcili nam wcisnąc inny projekt po mimo że już mieliśmy zamówiony, poza tym mieli pretnesje że czemu u nich nie zamówiłam, szkoda gadać) a po drugie cena dużo niższa u Pani Agnieszki jak ktoś będzie zainteresowany to nr podam na priv