Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 40,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ivonesca

1708

• Frankai

1578

• Wojty

1469

• BK

1459

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam w deszczowe poniedziałkowe południe :)

Dobrzykowice mam nadzieję że wszystko ok.

Dotarłem do domu choć z pewnymi przygodami :) Otóż po wyjeżdzie zaczełą mi tak dziwnie latać kierownica w dłoniach, pomyślałem sobie, oho, o jedno LUUUU za daleko :D Jednak po miniętym patrolu naszej szacownej policji wszystkie LUUUUU mi wyparowały a kierownica dalej mi w rękach wariowała :) Na najbliższym skrzyzowaniu za światłami "błyskawicznie" wyskoczyłem z pojazdu ale jeszcze błyskawiczniej światło z koloru czerwonego zmieniło sie w zielone i musiałem szczupakiem wracac do pojazdu :D Udało mi się jedynie zerknąć katem oka, że oponka tak mi sie lekko splaskaciła :D Dlatego skręciłem na najblizszą stację benzynowa, gdzie dobiłem parę atmosfer modląc się w duchu aby to nie była dziura :)

Dzisiaj rano wyskoczyłęm z chatki aby sprawdzic stan mojego autka - wszystko było OK. Po prostu Smok ma tak krzywą działkę, że po dłuższym postoju zejszło mi troche powietrza :D

witajcie :-)

jak tam po majówce ? ;-)

APA - aż tydzień mamy czekać :o :cry:

Hurrraaa!!!!

Jednak się w robocie zmieniło, jestemy i dostęp do sieci utrzymany :D . Rozpoczynamy akcję zapychania Wam skrzynek.

Pierwsza próba, jeszcze wczoraj, do Smoka nie udała się - padaka na onecie. Od dzisiaj próby kolejne.

Grzegorz,

ale ten tynk własnoręcznie wniesiony to będziesz kochać jak swoje własne dziecko.

Kiedy to nie ten tynk :evil: :evil: :evil:

Sęk w tym że Knauf MP75L występuje w dwóch wersjach różniących się napisami... Jeden jest 'tynk maszynowy lekki' i ten jest OK, biały z lekkim żółtym zabarwieniem. Drugi jest niemiecki, pisze na nim Machinenputz i jest szary... Ten który wnosiłem do domu to jest ten drugi... Mają go zabrać dzisiaj :-?

Turlej jak zobaczył to powiedział że tym nie robi... Zabrałem go do hurtowni. porozstawiał towarzystwo po kątach, potem pojechaliśmy do innej hurtowni. Tam mieli tonę. Turlej na to: ok, tonę przywieźcie teraz, dwie pozostałe mogą być po południu. I wyszedł nie czekając na potwierdzenie. Wróciliśmy na budowę, coś tam jeszcze było do zrobienia, rozłożyli maszynę. Patrzymy - jedzie ciężarówka i wiezie trzy tony tynku :o