Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 40,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ivonesca

1708

• Frankai

1578

• Wojty

1469

• BK

1459

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hej kobitki grupy wrocławskiej!

może my nowi i niedoświadczeni chlopcy w tej grupie (czyli ja i woprz) nie potrafimy komunikować się z ami przez co odbiegamy poziomem merytorycznym od Was - liderek grupy - za co w imieniu własnym przepraszam Was bardzo

słowa woprza rzecz jasna były reakcja na mój problem, bo kiedyś tam w innej firmie przeszedł problematykę nieodzyskanej kasy i prawdę powiedziawszy inna forma wyrażona przez woprza nie odpowiada mi - jest jak nekrolog a ja jeszcze żyję. zdziwko mnie wzięło, że przypisałyście jego reakcję innemu wątkowi

miejmy nadzieję, ze czas zatrze różnice a odpoczywający rycerze grupy uzdrowią atmosferę w grupie czego nie należy rozumiec jako pokazanie babom gdzie ich miejsce w szeregu

hej kobitki grupy wrocławskiej!

może my nowi i niedoświadczeni chlopcy w tej grupie (czyli ja i woprz) nie potrafimy komunikować się z ami przez co odbiegamy poziomem merytorycznym od Was - liderek grupy - za co w imieniu własnym przepraszam Was bardzo

słowa woprza rzecz jasna były reakcja na mój problem, bo kiedyś tam w innej firmie przeszedł problematykę nieodzyskanej kasy i prawdę powiedziawszy inna forma wyrażona przez woprza nie odpowiada mi - jest jak nekrolog a ja jeszcze żyję. zdziwko mnie wzięło, że przypisałyście jego reakcję innemu wątkowi

miejmy nadzieję, ze czas zatrze różnice a odpoczywający rycerze grupy uzdrowią atmosferę w grupie czego nie należy rozumiec jako pokazanie babom gdzie ich miejsce w szeregu

ależ się nie denerwuj :wink: wszystko z woprz-em wyjaśnione i jest OK :-)

wojtek,

sprawy upadłych firm są i nam bliskie - doskonale rozumiem bo do dziś nie mamy kilku zaległych pensji od doskonale prosperującej dużej i znanej firmy, która skazała jedną ze swoich córek na upadłość - i nie ma siły na drani

ale może kiedyś oddadzą i będzie np. na kuchnię ...

a wracając do meritum - czy to dobry pomysł zeby chudy beton wykonawca robił na budowie - mówi że to raptem 3 kubiki, czy chudziak musi mieć super jakość czy sami też zrobią i będzie dobrze. Ławy co innego - dzwoniłam do RMC :wink: okazało się że pan to znajomy znajomego, który był jednym z rozważanych wykonawców naszego domu a w ogóle to dobry znajomy sąsiada

Może i ceny będą dobre

aktualnie szukamy tanich słupków ogrodzeniowych fi 50 narożnych i fi 38-42 najtańsze to 10 zł za sztukę ale chyba nie ma co sobie głowy zawracać takimi , do przyjęcia już za 18 zł - czy macie info o lepszych cenach mogą być używane

no i siatka oczko 3,5 - 4, takie raczej mocne ale nie ukrywam że też tanie bym bardzo chciała

jak coś wiecie to będe dźwięczna

chudziaka to spoko na budowie - rozumiem, że panom nie chce sie w błocie paplać jak popada?

RMC jak znasz tam kogoś to ceny będą konkurencyjne a bez f-ry jeszcze lepiej

kasy raczej nie ujrzę w tym wieku, więc ból jest - a gostek pewnie w poniedziałek otworzy nowa firemkę pod innym szyldem - standard

BK - to tak jak u nas z tą ziemią ....obok nas na pewno nigdy nie będzie budowlanej (strefa ochronna dla gazu) - a rolnik by najchętniej tak nas skroił...więc czekamy - może kiedyś odpuści....

strefa ochronna dla gazu oznacza że nie można tam stawiać domu ani garażu ale ziemia może być budowlana (takie tam formalne bzdeciki) w każdym razie możesz to spokojnie ogrodzić i robić wodne ogrody

rolnikowi może chodzić o to, że do tej ziemi dzisiaj dostaje jakieś dopłaty z Unii pokombinuj możesz mu to wydzierżawić i ta kaska dalej zostanie jego

nie pamiętam gdzie jest ten twój gazociąg ale u mnie na osiedlu (centralnie w środku) też jest i podobno są takie plany ze się go kiedyś pozbędą. Może ten rolnik myśli że to już tuż tuż. a może ma tyle tej ziemi że da się ją sprzedać jako dużą działkę z małym miejscem na budowę

strefa ochronna dla gazu oznacza że nie można tam stawiać domu ani garażu ale ziemia może być budowlana (takie tam formalne bzdeciki) w każdym razie możesz to spokojnie ogrodzić i robić wodne ogrody

własnie chodzi mi o powiększenie ogrodu...

rolnikowi może chodzić o to, że do tej ziemi dzisiaj dostaje jakieś dopłaty z Unii pokombinuj możesz mu to wydzierżawić i ta kaska dalej zostanie jego

dobry pomysł...choć z tym rolnikiem to mogą być problemy...nawet miejscowi za nim nie przepadają...dlaczego? cały czas jest to dla mnie tajemnica :-?

nie pamiętam gdzie jest ten twój gazociąg

czyli trza przyjechać na wizję lokalną :wink:

ale u mnie na osiedlu (centralnie w środku) też jest i podobno są takie plany ze się go kiedyś pozbędą. Może ten rolnik myśli że to już tuż tuż.

....nic nie słyszałam żeby go mieli wycinać..raczej nie skoro właśnie przyłączyli do niego Ligotę i Malin....

a może ma tyle tej ziemi że da się ją sprzedać jako dużą działkę z małym miejscem na budowę

to własnie kombinuje chyba....