Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Dzieńdoberek :lol:

no, Agacka działkę teraz rozkopie to Jeep się przyda do poruszania w trudnym terenie, zamiast gumofilców :lol: :wink:

I macie rację z Ivą tylko jeep ciut dla mnie za drogi, więc nabyłam już jakiś czas temu inny srodek lokomocji na ten cel...

http://foto.onet.pl/upload/21/3/_337726_n.jpg

Wrocław odwiedzony pozytywnie - wszytko pozałatwiałam ja trza :lol:

• Odpowiedzi 40,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ivonesca

1708

• Frankai

1578

• Wojty

1469

• BK

1459

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam,

Ja jeszcze o basenie. Byłam w Brzegu Dolnym i wypytałam - podobno przyjeżdżają rodzice z 3-mies. brzdącami - są warunki do przebierania, ale tylko jedno stanowisko - jak jest więcej chętnych to się robi korek.

Są dwa baseniki dla dzieci - jeden rekreacyjny - woda cieplutka, ale wchodzi tam każdy, drugi tylko dla maluszków z wodą baardzo ciepłą.

Wczoraj ten pierwszy basen miał awarię filtrów, więc warto chyba wcześniej zadzwonić, jak się planuje taką wyprawę.

Czy trzeba czekać po wymurowaniu i zaizolowaniu ścian fundamentowych na zasypywanie piachem i ubijanie? Jeśli tak, to ile?

Czy nikt nie zauważył mojego pytania?

Czekaliście czy nie?

Zależy mi na odp.

Dzięki.

ja też nie pamiętam ...

kapelusik - jak będziesz mieć tyle lat co ja :oops: to też będziesz zapominać ...

Ale chyba nie czekaliśmy długo - od środka polecieli dysperbitem, potem pewnie trochę czekali, ale nie za długo.

Domyślam cię, że moja odpowiedź może cię nie zadowolić ...

Ma ktoś może numery wczorajszego totolotka? :wink:

kapelusik: to było jakieś pare dni :lol: no nie pamiętam już :lol: poza tym nie ja o tym decydowałem tylko mój kierownik (lubi niespodziewane kontrole ekipy i ustala odgórnie terminy technologiczne)

Jeśli chodzi o ubijanie to pamiętaj żeby to coś miało przynajmniej 150kg i warstwami co max 20cm. Co do polewania wodą to zależy od tego czym podsypujesz (ja miałem mokre bo prosto z kopalni obok domu :lol: więc nie podlewałem). Udeptywanie nad kanalizą i przy brzegach - ostrożnie, najlepiej skoczkiem. No i nie zapomnij teraz o wszelakich przepustach!!!

yemiołka, ale u was w Smolcu na pewno coś jest - toż to zaczyna być metropolia - autobusy, asfalty, szeregówki, banki ... Na pewno coś jest. Może popytaj w tych szeregówkach, pewnio ktoś to ma. Dziwne byłoby gdyby firmy internetowe nie skorzystały z takiej ilości poencjalnych klientów.

Poszukam w domu, ale spróbuj znaleźć w necie na goglu firmę BUM 9naprawdę tak się nazywają) albo my big city net