Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 40,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ivonesca

1708

• Frankai

1578

• Wojty

1469

• BK

1459

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kochani, czy ktoś ma schody chowane w stropie - czy to jest element który da się łądnie wykończyć we wnętrzu?

No przecież my mamy. Czy schody mają być przeważnie zamknięte i otwierane tylko powiedzmy góra raz co kilka dni?

My mamy w korytarzu w miejscu graniczącym z duzym otworem wiodącym do głownego pokoju. Pomalowałem to na biało tak samo jak sufit i tego prawie nie widać. W każdym razie Paweł przez 2 miesiące mieszkania tego nie zauważył :-)

Oj, coś mi się wydaje że tego już się dalej nie da odwlekać i zaprosić Was do nas na parapetówę. Kwestia terminu - na pewno nie damy rady przed Świętami, w ogóle myśleliśmy o wiosennym spotkaniu no ale skoro jest społeczne zapotrzebowanie ;-) to może być w okolicy nowego roku. Ale to jest ciągle propozycja.

A pojedyńczych gości zapraszamy na okrągło, tyle że w domu za jasnego to bywamy tylko w weekendy...

Grzegorz

Kochani, czy ktoś ma schody chowane w stropie - czy to jest element który da się łądnie wykończyć we wnętrzu?

My też na razie mamy....nie wiem czy pamiętasz - u nas są na razie w miejscu gdzie docelowo będa schody normalne - widoczne to jest - do końca nie da się zamaskoweać chociażby ze względu na haczyk do otwierania....ale można go też wykorzystac, np. do powieszewnia jemioły pod powałą ;-)

Witam .Ivo mnie nie było wczoraj na wywiadówce ,była żona.Powiedziawszy prawdę to nie żałuje że nie byłem.Nie musiałem wysłuchiwać skarg na mojego urwisa.Ty to masz dobrze ,słuchasz samych pochwał :wink: BK ja też mam schody strychowe,ale na korytarzu.Wydaje mi się że nie dodają uroku,choć można je jakoś zamaskować.Wiech

Witam .Ivo mnie nie było wczoraj na wywiadówce ,była żona.Powiedziawszy prawdę to nie żałuje że nie byłem.Nie musiałem wysłuchiwać skarg na mojego urwisa.Ty to masz dobrze ,słuchasz samych pochwał :wink:

to chyba dlatego że Karolina urodziła się jak studiowaliśmy i porcję wiedzy juz wtedy chyba dostała :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

...no i pochwalę się - wygrała etap szkolny konkursu "zDolny Ślązaczek" :D

do powieszewnia jemioły pod powałą ;-)

hmm :roll:

mówią że pod jemiołą należy się całować ... (yemiołka - to nie była żadna osobista aluzja czy coś)

hmm żeby tylko z tego dzieci nie było - wprawdzie pól kapuścianych naokoło nie widać ale bociany w sezonie krążą tłumnie po okolicy ...

co widać po zwiększonej liczebności naszej Grupy ... :lol:

witam grupę,aka śliczne to wasze maleństwo,które"widziałam"w brzuszku na imprezie u Sławka przy okazji pozdrawiam,nie mam co prawda tempa budowy BK ale w przyszłym tygodniu koniec z dachem i na jakiś czas urlop budowlany,Polanki chętnie was odwiedze w niedziele wczesniej zadzwonie oczywiście

Witam Wszystkich :D

Hadraadae- nie wiem jak Ty, ale ja zazwyczaj ubieram choinkę na ostatnią możliwą chwilę przed Wigilią. Co roku mam z tym mały problem czasowy i ze stojakiem, kolejne ciągle wysiadają :cry: :evil:

W tym roku jestem w tej chwili znowu bez stojaka i kompletnie nie wiem jak będzie w dodatku jeszcze dochodzi co roku kupowanie żywej choinki i przetransportowanie jej do domu, co potrafi być trochę stresujące :(

Przez te ciągłe perturbacje nie mogę się zwyczajnie cieszyć samą choinką co mnie okronie stresuje :(

Molly - ja Cię całkowicie rozumiem. My mamy niewielką i sztuczną choinkę na razie - z różnych względów, a i tak w zeszłym roku przed świętami mieliśmy taki młyn, że w ogóle nie zdążyliśmy jej ubrać!!! :o :oops: Na szczęście na Święta wyjeżdżamy zawsze do mojej Mamy, gdzie choinka była już gotowa, więc mimo wszystko było cudownie i świątecznie :)

W tym roku postanowiłam, że ubieramy ją już w ten weekend, bo inaczej znowu damy plamę :lol:

Witam .Ivo mnie nie było wczoraj na wywiadówce ,była żona.Powiedziawszy prawdę to nie żałuje że nie byłem.Nie musiałem wysłuchiwać skarg na mojego urwisa.Ty to masz dobrze ,słuchasz samych pochwał :wink:

to chyba dlatego że Karolina urodziła się jak studiowaliśmy i porcję wiedzy juz wtedy chyba dostała :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

...no i pochwalę się - wygrała etap szkolny konkursu "zDolny Ślązaczek" :D

nono, fajowo, gratulki!! :D :D

[tylko po kim ona to ma?? 8) 8) ]