Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 40,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ivonesca

1708

• Frankai

1578

• Wojty

1469

• BK

1459

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Wszystkim! Już myślałam, że nikt dzisiaj tutaj nie zaglądnie ale się okazało że grupa jednak jest zwarta i gotowa. Cieszy mnie Wasza gotowość do rozmowy bo jak się cały dzień siedzi z mordeczką w moitorze to jak ktoś coś miłego napisze zawsze czas szybciej leci.

Mam pytanie, czy ktoś z Was pracuje w Urzędzie MIejskim Wrocławia?

Cześć Wszystkim! Już myślałam, że nikt dzisiaj tutaj nie zaglądnie ale się okazało że grupa jednak jest zwarta i gotowa. Cieszy mnie Wasza gotowość do rozmowy bo jak się cały dzień siedzi z mordeczką w moitorze to jak ktoś coś miłego napisze zawsze czas szybciej leci.

Mam pytanie, czy ktoś z Was pracuje w Urzędzie MIejskim Wrocławia?

ale fajny domek .... tez bede miala czterospadowy dach z mala kalenica, ale kiedy to bedzie

A CZY KTOS PRACUJE W ENERGIA PRO W OLESNICY????

pozdrowka

hi hi hi

:-D

dobrzyk,

maszyne do wylewek można wypożyczyć np w B+B na węźle bielańskim - koszt to ok 500-750zł za dzień pluś paliwo 5zł/l, tyle tylko, że trzeba jeszcze wiedzieć jak to ustrojstwo działa i jak to wszystko się robi - jesli ktoś wie to z pewnością taniej jest zrobić samemu niż brać wykonawcę

na pewno, tylko jest mało prawdopodobne aby typowy inwestor sobie z tym poradził :)

sluchajcie kochani ziomkowie ....

a jaki jest koszt plotu takiego podmurowka i siatka?

i jak myslicie czy robic teraz plot, czy poczekac na zamkniecie stanu surowego? - coby bylo latwo dojechac?

-sytuacja nastepujaca: waska dzialka 19m, obok pusta dzialka wiec jest miejsce, fundamenty zrobione czekaja na wiosne

A CO Z PLOTEM? I don't know :-(

Kasztanka poczekam co odpowie Wojtek 62.Niczego nie obiecuje .Pozdrawiam Wiech

ale Wojtus62 sie nie odzywa :-(

wiem, wiem jeszcze czwartek nie minal!!!!

wiec chyba lepiej bedzie jak pojde na ten spacer - przynajmniej

mieskzaniec brzucha sie dotleni, a do tego czasu wszytsko sie wyjasni! :-)

ale jestescie tajemniczy :-))))))))))))))))))

pozdrowka

sluchajcie kochani ziomkowie ....

a jaki jest koszt plotu takiego podmurowka i siatka?

i jak myslicie czy robic teraz plot, czy poczekac na zamkniecie stanu surowego? - coby bylo latwo dojechac?

:D widze, ze ty tez, tak jak ja, nie mozesz doczekac sie rozpoczecia budowy.

My tez na poczatku chcielismy postawic przynajmniej siatke, ale sie wstrzymalismy, bo nie chcielismy, zeby sasiedzi mysleli ze ze bardzo chcemy sie od nich odgradzac - pewnie nie wszyscy zrozumieli by nasze NAPIECIE PRZEDBUDOWLANE :D (na naszym malym osiedlu tylko 1 osoba rozstawila plot jeszcze przed rozpoczeciem budowy).

forumowym specem od wylewek jest janzar

O dzięki, właśnie przeczytałam wątek o miskokrecie. Ten Janzar nawet działa na Dolnym Śląsku. :) Czy ktoś z Was korzystał z jego usług?

Tak i jestem bardzo zadowolony :)

Drążę temat. I zadam jeszcze raz pytanie, które już padło spod mych palcy kilkakrotnie: ile to kosztuje (materiał + robocizna) za 1m2 - jeśli to nie tajemnica. A jeśli tajemnica - to może na priva dostanę odpowiedź? Z góry dziękuję (dyg :wink: )