Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 40,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ivonesca

1708

• Frankai

1578

• Wojty

1469

• BK

1459

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

do Beaty:

elektryk nr. tel. 502566615, pan Marek...my zapłacilismy za elektrykę na dole 3 tys. z materiałem (a poszło u nas strasznie dużo kabla...mamy mnóstwo gniazdek:-)

to cena za prąd, rozprowadzenie alarmu, telefon, internet, przewody na zew. (grubo ponad 1000 m kabla)

elektryka robiona nowoczesną technologią, dobrze doradzają...

panowie z firmy ochroniarskiej dziwili się że mamy już rozprowadzone kable pod alarm i to dobrze, mówili że rzadko się to zdarza...

Asieńka - jak się dokopiesz do namiarów na tych z Oleśnicy od miksokreta, to daj proszę (tu albo na priva) :)

My za 13 okien (w tym dwa małe i tylko dwa całkiem spore), plastik, obustronny złoty dąb, kilka nawiewników, daliśmy coś 6 tyś. z hakiem (bez montażu). Z tym że to było w kwietniu przed skokiem VAT-u, ale to była najlepsza oferta spośród 4 producentów, jakich porównała. Firma EMPOL.

Asienka - skoro juz reklama - to na calego :) To jacy Ci hydraulicy? Obecnie prowadze casting na instalacje wod-kan i CO olejowe. Moze i tych Twoich warto sprawdzic?

BK - czy u Ciebie juz hydraulicy weszli?

czekają - ale ci co mieli skończyc poprzedni etap dali ciała i niestety nie mogą zacząć

wyglądają OK

mają dużo referencji

ADMARBUD

502 32 79 52

instalacje co z piecem kondensat vaillant podłogówka ok 80 m, część w grzejnikach - z robocizną 27 tys, z podłączeniem do kominka makrotermu

ale kominek to poza tym

Ja we Wroclawiu od czterech lat mam dialog (wczesniej TPsa) i mowiac szczerze, majac prawo wyboru, obecnie wybralabym TPsa.

A z tym bankomatem w Kamiencu to swietny pomysl! :D

dlaczego ??

Ja mam Ideę :grin:

Idea to jakby nie bylo TPsa :)

Co do Dialogu to:

- Internet (wylacznie do okazjonalnego uzycia) w zasadzie nie dziala. Lacza kompletnie pozapychane.

- Promocje ? - mozesz liczyc wylacznie na ta, ktora ewentualnie maja przy podpinaniu sie do sieci.

- nie ma mozliwosci korzystania z obecnie wchodzacych na rynek osczednych rozmow innych operatorow (dialog blokuje konkurencje),

No i takie tam :D Moze to jest moje odczucie subiektywne :) (ale jestem z branzy :) )